info@panadisplay.com
Виггле стереоскопију Технологија

Виггле стереоскопију Технологија

Feb 17, 2017

Виггле стереоскопију (3Д без наочара) Технологија

Трендови Виггле стереоскопију технологије у будућности

У овом тренутку, мрдај стереоскопију дисплеј успешно примењује у многим областима, али постоје многи проблеми, као што су резолуција, визуелни угао и визуелног дистанце.Бецаусе 3Д екран треперење је прејака, што доводи до превише дуго гледање, вртоглавица и других симптома. da би се гарантовала ефекат гледања, локација гледаоца мора бити окренут екран, очи и да одржи ниво са сцреен.виггле погледом стереоскопију дисплеј екрана не може бити као прошлост 2Д екрана може се посматрати из било ког угла.

Холографска пројекција технологија може савршено реши горе два проблемс.Холограпхиц пројекција је нека врста 3Д технологије без потребе да носе глассес.Холограпхиц пројекције уређај је реализован од стране дигиталној технологији, али је пројекција уређај ће другачији угао слике пројекција холографске филму, тако да не могу да виде други слика не припада својој тачке гледишта, тако схватајући прави тродимензионални холографски.

Холографска пројекција технологија примењена је све више и више видели.2010 у Шангају, Свет Експо, велики број Народног музеја о коришћењу холографска пројекција технологије, такође је магија заиста осећа, донети нови визуелни екпериенце.Пеопле или објекте у граду удаљеност може да се пројектује у ваздух у три димензије.

"Афанда" визуелни тим за примену ове технологије у 2012 Хунан ТВ-Новогодишњи концерт фази, без помоћи 3Д наочара, ИМАКС екран, сликовито фантаси сцене на сцену сцене.Холограпхиц пројекције технологија је у суштини кроз ваздух или друга poseban средње да се формира тродимензионалну слику, пробије кроз ограничења звука, светла, струје и других традиционалних медија, слике боје, контраста, оштрина је веома висок, снажан осећај простора и осећаја перспективе је најатрактивнији технологија место .Мани стручњаци и научници слажу да холографска пројекција очекује се да ће премашити садашње различите 3Д технологије како би постали крајње тродимензионалне приказа решења.

Статус развој Виггле стереоскопију технологије

Тренутно је мрдање стереоскопију технологија није популаран, али је релевантна технологија матуринг.Ин многе 3Д система, да се голим оком 3Д мејнстрим технологија су: цилиндрични тип објектив; тачка извор технологија; мулти-лаиер дисплаи; четири слабовидих гратинг.Тхе мрдај стереоскопију технологије у најпопуларнијим произвођача је цилиндрични објектив решетку типа и визуелно импаиред.Алсо познат као слепе и слабовиде решетка пресече решетка тип. Основни принцип је употреба принципа рупице за снимање, кроз решетку оклузије технологију за постизање тродимензионалне сликање. На површини сета екрана под називом "вертикални ограда у облику оптички решетку на слабовидих баријере" да контролише правац светлости, пусти леви и десни очи добили различите слике за генерисање паралакса стереоскопске дисплеј ефекат, иако ова технологија има предности једноставне производње, лако је схватити, али због великог губитка осветљености изазване штету ниске ресолутион.Тхерефоре, особе са оштећеним видом решетка предност је компатибилан са постојећим ЛЦД ЛЦД технологији, лакоће управљања у производњи и трошкова. Недостатак је да је осветљеност екрана ниска, а резолуција ће бити обрнуто пропорционална повећања екрана слике у исто време.

Лигхт баријера 3Д технологија је такође познат као паралаксе баријере или паралаксе баријера гате технологији, принципима и поларизација 3Д је више сличан, је Европска оштар лабораторијске инжењерима више од десет година истраживања успеха. Лигхт баријера 3Д производи компатибилне са постојећим ЛЦД ЛЦД технологији, тако да у предности у производњи и трошкова, али је употреба ове технологије, резолуција слике и осветљење ће се смањити.

Поступак Реализација светлосног баријере 3Д технологије је коришћење прекидач ЛЦД екран поларизујући филма и полимера слој течног кристала, користећи слој течног кристала и поларизациони филма да произведе низ вертикалне линије од 90 степени.

Лигхт баријера (баријера) технологија

Трака ширине неколико десетина микрона, по својој светлости на формирање танке капије вертикалне режиму, под називом "паралакса баријера". Технологија је употреба паралаксе баријере постављен у позадинског осветљења модул и ЛЦД панела, у стереоскопски режим приказа, слика треба да се види на екрану левог ока на ЛЦД екрану, опакуе пруге ће блокирати десно око; Слично томе, десно око да види слику треба бити приказан на ЛЦД екрану, непрозиран пруга блок лево око, одвајање видљиве слике на левом и десном оку, да публика види 3Д слике.

Предности: компатибилне са постојећим ЛЦД технологији, тако да је трошак

и предности производње.

Недостаци: осветљеност екрана ниска, резолуција ће бити приказана истовремено са повећањем на слици је обрнуто пропорционална смањењу.

Лигхт баријера 3Д технологија је такође познат као паралаксе баријере или паралаксе баријера гате технологији, СХАРП истраживачи су провели десет година у Европи, коначни успех. То је главни метод да оствари употребу свитцх ЛЦД екраном, поларизујући филм и Ликуид Цристал Полимер слој, помоћу течног кристала слој и поларизациони филма да створи низ правца за вертикалне линије од 90 степени, чиме је лампица формирање танке капије вертикалне режиму, под називом "паралакс баријера".

У стереоскопски режим приказа, приказ треба оставити да видите садржај, опакуе пруге ће блокирати десно око; слично, десно око ћемо видети екран, она ће блокирати левог ока, лево око посматрача и посебан екран очију, да се постигне тродимензионални ефекат екрана.

лигхт баријера

Али светло тип баријера 3Д технологија није врло зрело, иако има многе предности, у контроли производње и трошкова производње. Међутим, због његовог коришћења сунчеве светлости, у процесу приказа, ће изгубити велики део осветљења и резолуције, ова технологија је тешко за људе да уживају у ХД 3Д екран.

Насупрот томе, цилиндрични технологија објектива је употреба светлости принципа преламања за постизање тродимензионалне сликање. Цилиндричним конвексне филма објектива је смештен на површини екрана, кроз објектив за контролу правац светлости, нека лево и десно очи добили различитих слика за производњу паралаксне стереоскопски ефекат, у поређењу са прорез решетка технологију, користећи ову технологију скоро без губитка осветљености предности и недостатака решетке сцреен.Тхе је супротно, 3Д технологија показује боље резултате, осветљење не утиче, али није компатибилан са постојећим ЛЦД ЛЦД технологије, потреба да се инвестира у нову опрему и производне линије за масовну производњу. За комерцијалне статусу две технологије, решетка сложеност технологија је низак колумнарну тип сочива, што више тренутно производи на тржишту, укључујући СХАРП покренула 3Д мобилни телефон, Нинтендо 3ДС игре машину и сл .. Али зато паралаксе баријера технологије Стереосцопиц дисплеј ефекат и осветљење је слабо, тешко је дати потрошачима савршен корисничко искуство, одговор је горе него што се очекивало.

Цилиндрични објектив (Лентикуларна објектив) технологија је такође познат као лентикуларни сочива или микро цилиндрични сочива 3Д технологији, његова највећа предност је његова осветљење се не утиче. Принцип лентикуларни сочива 3Д технологије је испред ЛЦД екран са слојем од цилиндричног сочива, ЛЦД екран као кључна авион налази на страни објектива, слика испод пиксел сваког колона објектива је подељена у неколико под пиксела , овај објектив може у другом правцу пројекције сваког под пиксела. Тако да су очи из различитих углова да гледа екран, можете видети различите под пиксела. Међутим, јаз између пиксела ће бити повећана, и зато не могу једноставно наметнути под пиксела. објектив колона није паралелна на колону пиксела, али у одређеним углом. На овај начин, свака група пиксела може се више пута пројектовани у визуелном подручју, а не само скуп паралаксе слика.

Цилиндрични објектив (Лентикуларна објектив) Технологија

Разлог зашто се не утиче сјаја, јер цилиндрични објектив не блокира позадинско осветљење, тако да осветљеност екрана може бити добро заштићене. Али, због 3Д принципу приказа и даље имају различите приступе, али једнако задовољавајуће резултате и паралаксне препрека технологију, тако да је резолуција је и даље тежак проблем.

Предности: 3Д технологија показује боље резултате, осветљење не утиче.

Недостаци: у вези производња није компатибилан са постојећим ЛЦД технологији, потреба да се инвестира у нову опрему и производних линија.

Цилиндрични објектив (Лентикуларна објектив) технологија је такође познат као лентикуларни сочива или микро цилиндрични сочива 3Д технологији, она примењује принцип испред течним кристалима са слојем колумнарне сочива, нека ЛЦД екран за приказ слике равној и конвексни комбинације пиксела у свакој од следећих слике од цилиндричне објектива је подељен у неколико под пиксела, тако да може бити као друга под пиксела пројекција правцу. Када је публика гледа на екрану дисплеја, због различитих углова очију, различите слике различитих пиксела тачака примају, а ефекат 3Д генерише. Наравно, ово стек није једноставна суперпозиција, због разлике угла, ово стек ће произвести одређени угао.

Цилиндрични техника објектив

Цилиндрични технологија објектива у односу на светло баријера технологији дисплеја, осветљење, неће проузроковати губитке, тако да гледаоци могу да уживају у ову технологију, прави висок осветљености 3Д садржаја. Међутим, због истог, и светло баријере у начелу. Дакле, када је приказано, и даље ће изгубити много резолуције, гледалац још увек није у стању да уживају високе дефиниције 3Д приказ. Осим тога, цилиндрични технологија објектив није компатибилан са постојећим производним процесом ЛЦД, тако да трошкови производње је врло висока, веома је тешко да популарише.

Указујући на извору светлости (дирекционнаа позадинског осветљења) технологија

Извор Поинт Лигхт (дирекционнаа позадинског осветљења) 3Д технологија је реализација колокације кроз две групе ЛЕД, са ЛЦД панела и начину вожње брзог одговора, нека 3Д садржаја у оку посматрача да учини нешто, јер је размена слика стварања паралакса, онда нека људска осећа 3Д 3Д ефекат. 3М је велика инвестиција у овој технологији, употреба ове технологије производа, у одсуству ношење наочара, правог 3Д ефекат.

3Д принцип технологија извора светлости

У поређењу са претходна два технологије, ова технологија има велику предност у осветљености 3Д екрана и резолуција може гарантовати. Кроз ове технологије, људи могу да уживају у прави ХД 3Д искуство. Важно је напоменути да ова врста 3Д технологије може се применити на мобилним ручних уређаја, преко телефона, МП4, итд, моћи ће да уживају у прави 3Д ефекат. Међутим, нажалост, ова технологија је још увек незрео, далеко од фазе масовне производње.

Други голим оком 3Д технологија

МЛД голим оком 3Д приказ

У ствари, 3Д технологији, много више од ових 3 технологије, али и, у ствари, друге технологије неће бити инфериорна, а неке чак могу боље количину екрана. Као компаније Америцан ПуреДептх МЛД (вишеслојна дисплеј Мулти дисплеј технологије, 3Д дисплеј) на снази, то је веома добро, људи не могу да буду у губитку решавању случаја кроз њега, да уживате у најбољој дисплеј ефекат 3Д.

3Д Баолонг евроазијска голим оком производи

Не само у иностранству, у ствари, домаћи дисплеј технологија, је за сваку похвалу, најпознатији је компанија евроазијске Баолонг, његова употреба је Болод голим оком 3Д технологију екрана, и развила до четврте генерације, производња свих производа постићи дисплеј високе дефиниције. Ово је место где смо веома поносни.