info@panadisplay.com
Шта је утицај на ЛЦД тржишту?

Шта је утицај на ЛЦД тржишту?

Mar 06, 2017

Ове године због трошкова сировина, као што су ЛЦД телевизором и осталим ТВ брендова имају инфлацију у цени. Напротив, као највише хигх-енд равним екраном ОЛЕД ТВ цене почеле су да се појављују знаке попуштања.

Подразумева се да је од 2014. године у СКИВОРТХ бренда потисак, ОЛЕД телевизор је највише хигх-енд производе да постану представник корисника пријем у телевизији, после више од три године гајења на тржишту, потрошачи ОЛЕД ТВ екрана по Не постоји ништа слично на ово. Иако је тренутно у продаји ОЛЕД линије телевизоре је веома богат, дубина канала на два или три линије градске пијаце, али је висока цена је и даље главни разлог за потрошаче да прати.

У ствари, пошто од покретања ОЛЕД ТВ тржишту, са ефектом технологије пробоја, побољшање приноса панела и проширење обима, пада цена цене доживела огромну промјену у три године. Да ЛГ у 2013. години први 55 инчни 4К ОЛЕД телевизор као пример, тржишна цена од $ 14000, а сада цена је пала на 14.000 јуана, са једноставним курсом након тога само три године ОЛЕД стварни пад од чак седам пута. Од цени од СКИВОРТХ ОЛЕД ТВ је такође навео да одржи тренд тренда постају народ, а сада полако ушли у главни распон продајну цену.

Уз потврду поскупљења у ТВ тржишту ЛЦД ове године, тржиште је почела да сумња у цену хигх-енд ОЛЕД ТВ неће ЛАГ доле или чак бум опоравак?

У 14. децембра прошле године ОЛЕД-индустрија самит, предсједник СКИВОРТХ групе ТВ-дивизије Лиу Тангзхи рекао 2017 ће увести избијања ОЛЕД индустрије, а СКИВОРТХ је спреман да имају значајан прилагођавање малопродајних кретања цена у ОЛЕД ТВ недавно.

Лиу Тангзхи у интервјуу са кућних апарата мреже потврдио је изнад спекулације, он је утврдио да низ услова за избијање ОЛЕД ТВ је у потпуности опремљена, само СКИВОРТХ напаљеног дува. ХЕА подаци из истраживања тржишта фирма ИХС предвиђа да, ОЛЕД телевизор чине 50% учешћа хигх-енд ТВ тржишту у, у 2017. години ће постати важна прекретница у глобалном расту КЛЕР тржишта.

Из индустријског ланца, ОЛЕД зрелости технологије производа и тржишта перцепције, услови КЛЕР Оутбреак су у основи, ако и даље дугујеш Донгфенг, требало би да је цена слободи ". Лију Тангзхи сматра да СКИВОРТХ на ОЛЕД је непрестана промоција, имајући у виду ланца индустрије више и више брендова да се придруже ОЛЕД камп, као што је горњи фабрике панела, као што су Бое, Хуаксинг Снага уложено у попуњавању ОЛЕД панел производне линије, а Хас чип обичај развој и придружио домаћи врхунски ТВ-tide, бреак Кинески локална ТВ ОЛЕД-недостатак независног стању права интелектуалне својине.

Принос производа и цена на тржишту су највише забринути, СКИВОРТХ и ЛГД у континуираним напорима, три године има ОЛЕД панел добру стопу и ЛЦД извукао на истом нивоу. Истовремено, уз стално побољшање технолошког напретка и скали, цена једног пада је врло очигледно, што даје КЛЕР да прошири удео на тржишту, да искористе ЛЦД колач даје убрзани заштиту.

Корист од СКИВОРТХ је зреле искуство на домаћем тржишту за целу каналу, три године из ОЛЕД луксуз потрошачке групе да покрије онлине хигх-енд публику, и покрива следеће слоју тржишта да се повећа потрошача контактну површину и могућности за два или три.

"Од првог месеца ове године, домаће ОЛЕД ТВ продаје података, СКИВОРТХ бренд продаје чине скоро половину", Лију Тангзхи рекао, "недавни СКИВОРТХ разматра да се мало радикалан стратегију у нивоу тржишта, не искључује ускоро u цену да уради неке промене да врати већину корисника, али је специфична амплитуда је такође чека на истраживање тржишта и анализа тржишта затим најавио реализацију. ali је јасно да ће потрошачи заиста осетити долазак ОЛЕД ере овог године. "

Према свеобухватне анализе најновијих извора, СКИВОРТХ смањена на цените на хигх-енд ОЛЕД производа под заставом до краја марта ове године, разбијање прво да се појави у онлајн шопинг стране ће постати велика вероватноћа догађај.