info@panadisplay.com
Које мере СКИВОРТХ Вилл Таке?

Које мере СКИВОРТХ Вилл Таке?

Mar 07, 2017

Од финишу Међународни Електроника сајму (у даљем тексту ЦЕС), тржиште за дискусију о ОЛЕД није престао, да ли корисници или произвођачи изгледа да имају већи интерес за ОЛЕД.

Истовремено, након Сони придружио ОЛЕД ТВ камп, велики број међународних традиционалних произвођача ЛЦД ТВ су почели да подесите правац производње, спреман за коришћење ОЛЕД екран за ажурирање итерацију традиционалног ЛЦД ТВ у прошлости, чини се да КЛЕР постаће нови миљеник телевизијске индустрије у 2017.

КЛЕР ће заменити ЛЦД телевизор постати главна сила у будућности

Према истраживању, у овој фази већина традиционалних ЛЦД корисници ће се суочити са веома непријатним питање, да ли ће се контрола квалитета ниво традиционалне ЛЦД ТВ бити више или мање цурења феномен. Нарочито у сунчаним условима, забринутог Пуре Блацк схов нивоу. Али ОЛЕД са најновијом технологијом може савршено реши овај проблем. Разлог је тај што сваки пиксел ОЛЕД сама може да контролише светлост, не треба да се покрије светло као ЛЦД ТВ, неће имати проблем светлости цурења.

У исто време као и најновијих технологија ОЛЕД у супротности са традиционалним течног кристала, да ли је контраст, палете боја, угао гледања, односно развој трошкова је много боље од традиционалног ЛЦД.

Сада је међународно тржиште ситуација мења, посебно у традиционалном ЛЦД ТВ произвођачи почели да преокрене правац развоја ОЛЕД, од почетне ЛГ првог силе, да промени став СОНИ недавно, развој све зреле ОЛЕД ће природно постати врхунски произвођачи.

Од најаве националног развоја и Комисије за реформу 2016, Министарство индустрије и информационе технологије на подршци ОЛЕД технологија издао, домаће тржиште је такође виђена на екрану ОЛЕД има карактеристике флексибилне, лагане, високом стопом освежавања да одговори на позив на земље у развоју нових технологија, тако да је постао окосница будућег ОЛЕД је представљају општи тренд да замени традиционални ЛЦД ТВ.

Успоставити индустрије репер

Сада у Кини боја ТВ тржиште је преплављено са три партије, наиме, домаћих брендова, јоинт вентуре брендова и нових Интернет брендова. Домаћи брендови и Јоинт Вентуре брендови за дуго времена са техничким рвању, покушавају да заузму високе класе учешће на тржишту Цхинесе.

Са трендом индустрије ред на нове технологије, као искусни традиционалне ТВ Марка СКИВОРТХ, добро упознат са појавом ОЛЕД значаја за ТВ индустрији, која представља низ нових потрошње жаришта ће се појавити, у још један корак напред на кинеском бренд у репрезентативним произвођача ОЛЕД.

Пошто укључени у ОЛЕД ТВ у 2013., СКИВОРТХ објављен у 2015. пре званичног масовне производње ОЛЕД 4К ТВ, после 2016 објавио први АР Смарт ТВ и СКИВОРТХ органски ОЛЕД телевизор на свету, ОЛЕД ТВ "М1 Кина прва поново самостално развио до краја године званично објављен ". Време је за СКИВОРТХ ОЛЕД технологије иновације, да промовише домаће ТВ серије развој одлучности, али и изразили СКИВОРТХ потпуно у власништву домаћих ОЛЕД телевизор врхунском технологијом квалификације, такође показало да СКИВОРТХ има јаку техничку позадину, као и њен представник статус у ТВ технологије.

Истраживање дуги низ година у области ОЛЕД СКИВОРТХ, како би се прекинуо техничких проблема, али и исто као кинески бренд панел креатора Бое и Хуавеи ХаСс произвођача чипова заједнички развили основну технологију телевизије, као и пробој у 2016. на екран и ТВ чипови, истисне Цхинесе први самостално развијени ОЛЕД ТВ, у наставку "кинеског" чуда у исто време, али и за домаће боје ТВ индустрији у наредне итеративна упграде спреман унапред.

Створити комплетан аудио-визуелни производ цхаи н

Интернет и паметна телевизија популарност, да ТВ производе у нову фазу развоја, што чини квалитет екрана производе као што су хардвера технологије, треба квалитетан садржај екрана на колокацији, посебно у последњих неколико година ХДР технологија је брзим продором кроз телевизијске индустрије , будућност више садржај ХДР такође треба да заврши адаптацију предивном емисији.

У последњих неколико година, технологија наставља да се пробије кроз истом одлучношћу СКИВОРТХ ће наставити да се обогати садржај, како би се осигурало да искуство гледања на корисника је значајно побољшана.

СКИВОРТХ је први утовар креативна одлука ће достићи 5.1 канални савршен декодирање ЈБЛ звучник сопственом истраживању и развоју "С9И", добити одличну аудио-визуелни доживљај у уживању ХДР извора у исто време. Истовремено, и даље користи добијена РТД2999 чип Долби сертификат технологије, чип не може само декодирати обичну "ХДР10" спецификацију извора, може да декодира већи спецификацију помоћу Долби Висион стандардни ХДР извора, више простора да се прошири у добијању садржај , потпуна интеграција целог индустријског ХДР ланца.

Ако је распоред КЛЕР показује да СКИВОРТХ као осетљивост старих ТВ произвођачима нове технологије, тако да из садржаја потпуне интеграције хардверских и софтверских производа, искуство СКИВОРТХ као водећи производ размишљања да преувеличавају корисника снажно одражава.

Обликовати језгра конкурентности предузећа

Сведоци историје Кине ТВ индустрији боја, домаћи брендови могу се описати као квалитет речи има посебан осећај. Од реформи и отварања, са СКИВОРТХ као представник домаћих ТВ брендова увек се придржавају високих квалитета производа како би стотине милиона породица, и да пусти људе из различитих земаља и уживају у диван живот дигиталне аудио-визуелни и фун идеје, радећи на најсавременије технологије индустрије, са намером да од најбољих производа у услуга потрошачима.

Данас, када је кинеска ТВ у боји индустрија већ дуже време у неуредно рату цена, не може се заборавити је да још увек постоје неке традиционалне брендови и даље придржавају сопственом духу мајстора ".

Тако, када СКИВОРТХ председник група Јанг Донгвен говорио на тржишту сада неуредан цена рат ће рећи: "Мислим да послују, СКИВОРТХ је да изабере одређени образац, верујем да свако има своје карактеристике, свака има своје предности, предузећа не ради 100 метара, је маратон. " Овакав став да се придржавају квалитета формирања индустријске предности је и дух неколико генерација СКИВОРТХ је поштовање духу.

Ми треба да верујемо да је у данашње време ТВ тржиште је и даље у дивљини бојном срамоте, Кина ТВ-индустрија више хитна потреба да се формира више разуман налог да води се на ивици одбеглог тржишта, СКИВОРТХ играју ОЛЕД банер је на будућност распоред , наглашавајући јединствени дух кинеске марке.