info@panadisplay.com
Тоуцх екрана Индустри Аналисис: повећање улагања у 2017

Тоуцх екрана Индустри Аналисис: повећање улагања у 2017

Feb 20, 2017

У овом тренутку, на додир екрана није оно свеже технологија, екран осетљив на додир као нова човек-машина интерактивни режим уноса екрана, у поређењу са традиционалним екрана, тастатура и миш метод уноса улазних тоуцх сцреен је једноставније, директан и практичан. Суочени са недостатком радне снаге, повећање трошкова рада, а индустрија се све више захтеван на способности особља да нагласи противречности, као развој релативно софистицирану екрана осетљивог на додир узводно и низводно индустрије, људских ресурса је императив. Наредних неколико година, АОИ уређаји ће сигурно отворити ситуацију у додир екрана индустрије, увео у избијања, а после примене у индустрији да сазревају у другим индустријама.

Са интелигентном мобилном телефону, као представник осетљивог на додир екрана индустрије у спољашњем свету, је висока у индустрији, хладном технологије, гламурозног изгледа, главног јуре објекат. 2017 Анализа тренда развоја на додир екрана индустрије као што следи.

Од почетка другог квартала 2016. године, кинеска дисплеј осетљив на додир тржиште коначно дно, индустрија на лов-енд продукције након ликвидације инвентара за целу индустрију да користе значајно, цена производа за улазак у период опоравка у исто време , контролисано ослобађање производних капацитета, квалитет производа је такође убрзала индустрија колективно успон, на додир екрана индустрија појавила ретка наставити током целе године да се побољша стабилност период развоја.

Према праћење није пронађен повољна тржишту атрактиван, осетљив на додир дисплеј индустрија је постала центар многих подршке капитала. У индустрији након глатку вожњу у 2016., у светлу избијања представе ће се поново појавити у 2017., странке су порасле поверење инвеститора у дисплеју индустрији.

Ембеддед додир је сада индустрија, као што је приказ популарности, 3Д интеграције, ЛЦД ОЛЕД-тоуцх притиска за унапређивање, флексибилно Тоуцх Дисплаи производа, интелигентан и тако даље, власништво испред потрошачке електронике гиганта продаје на тржишту и на тржишту, функција производ може променити са сваком појавом , односе се на пословном индустрији ланац са огромним простором за развој.

Недавно је вест дошла из ланца снабдевања, Самсунг ће бити следећа генерација нових модела водећих, али и да се придруже 3Д функцију на додир притисак, интегрисана у тренутном екрану осетљивом на додир интегрисана АМОЛЕД дисплеј модул уређаја. Али пре тога, Хуавеи, ХТЦ, камп Андроид просо, Меизу друге марке, додао сличну функцију, само ограничен на Андроид фрагментације система и оптимизацију софтвера и других разлога, брендови нису у додир притиска примене 3Д над дубини развоја.

Самсунг много пре него тоуцх технологију 3Д инвестиција притиска, као што је ЗТЕ да обезбеди тоуцх притисак решења Ниудируи, Самсунг је убризгава капитал. Са Самсунгов флексибилни екран осетљив на додир интегрисана АМОЛЕД екран технологија је зрела, почео да интегрише исто зрео 3Д притиска тоуцх технологију у, можете додатно побољшати предности Самсунг у области флексибилне екрана. Самсунгов приступање, без сумње у Андроид кампу, у циљу побољшања корисничког искуства на притисак 3Д тоуцх би више продоре, и даље смањио јаз између јабуке са јасном предност.

Додир екрана индустрија после претходне деценије након пуне конкуренције, технологије и тржишта веома зрео, је предности у основи глатке продуктивности. На додир дисплеј тржиште индустрија Истраживање Извештај анализа да са популарношћу висок генерације производне линије, Тоуцх Дисплаи индустрија ће ускоро од појединачног тржишта и берзи, локални суживот стаге, поново се окренуо ка општем нивоу берза конкуренције. У овом процесу трансформације, ажурирање технологије ће бити исти као и унапређење квалитета, индустрија је постала одлична прилика да се савије претицање.

Све више и више функција са другим интеграције технолошких производа, индустрија ланац ће бити све више и више дуга, интеграција производ 3Д додир притисак може да се реализује у облику и функцији, за капитал у индустрији ланац дисплеј осетљив на додир, да пружи више прилика. Поред јаких истраживачких и развојних могућности софтвера, 3Д технологија притисак контрола на додир се такође односи на производњу и монтажу сензора. Због производње и примене процеса склапања сензора, већина процеса и додир приказује традиционални производни процес компатибилан, 3Д Очекује се да ће дотаћи се притисак, постојећи дисплеј осетљив на додир предузећа ће одмах повећати у 3Д притиска на капацитет инвестиција на додир производа.

Индустрија прогнозе, 3Д додир притисак интегрисан у постојећи дисплеј осетљив на додир модула који ће вероватно бити исти као претходни пуном Фит технологији, 2.5Д насловне технологије, итд, постаће индустрија је тешко преокренути на тржишту. Међутим, од тренутне ситуације индустрије, узводно ланац снабдевања у 3Д притиска на технологији додир и ресурса резерве су нешто мање, популарност 3Д додира притиска, вероватно је да се пробије постојећи образац дисплеј осетљив на додир индустрије.

Као што је Кина дисплеј осетљив на додир делова за производњу је један од главних позиција, тоуцх највећа база за обраду на свету 3Д приказ модула, додир праска притиска, даће Цхинесе екрана на додир индустрију да покрене нови талас раста, али ће такође бити постављена и припремају материјале упстреам произвођаче да даље користи, стварајући више пословних могућности.

Процењује се да ће будућност кинеске 3Д притисак буде еквивалентна величини величине тржишта постојећег потпуно уклопи на тржишту, и да ће наставити да расте са кинеском бренд мобилног телефона, укупан капацитет тржишта ће наставити да се шири. Ако је апсолутни број пошиљки из тачке гледишта, будућност 3Д капацитета на додир притисак ће и даље бити концентрисана у кинеским брендовима за варење. У извесном смислу, без обзира на то колико је облик промене екрана на додир уређаја, број функционалне интеграције, будућност главног бојишта главног тржишне конкуренције је још увек кинеско тржиште.