info@panadisplay.com
То Цхалленге АМОЛЕД, ЈДИ ће имати масовну производњу безалкохолних ЛЦД

То Цхалленге АМОЛЕД, ЈДИ ће имати масовну производњу безалкохолних ЛЦД

Mar 14, 2017

Самсунг ЛЕД инвестициони бум ОЛЕД панела, недавни број фабрике панела кинеског најавио улагање од меке АМОЛЕД, мета у 2018. години након масовне производње, јапански дисплеј (ЈДИ) рударство није иста стратегија, ЈДИ у развоју меких ОЛЕД такође користе ТФТ ЛЦД развој Фулл Ацтиве Флек панел, а не само блокаде АМОЛЕД, ЈДИ планира да почне производњу у Фулл Ацтиве Флек флексибилни ЛЦД панел 2018.

Прва примена ће бити на смартпхоне

ИХС Маркит је истакао да ЈДИ најавио је почетком 2017. године да је развио технологију која се зове фулл ацтиве вие, који користи пластични супстрат за постизање флексибилан ТФТ ЛЦД дизајн, а ЈДИ први ће га применити на смарт телефону 5,5-инчни Фулл ХД ЛЦД Панел, ЈДИ и узорци дисплеј на свој технолошки емисији.

У овом тренутку, АМОЛЕД екран користи своју напредну дизајн мека екрана да води тржишту паметних телефона панел, као што су Галаки Едге серије закривљене ивице дисплеја. Аппле је такође користи АМОЛЕД у својој 2017. нови иПхоне.

На тржишту мобилних уређаја, АМОЛЕД екран наставља да оспорава ТФТ ЛЦД технологије, ЛГ Дисплеј (СДЦ) заузели АМОЛЕД тржиште за 10 година у доминантном положају. 2016 Нокиа АМОЛЕД екран производња панела капацитет и испорука достигао скоро 400 милиона, ау 2017. изазове више од 500 милиона.

За ово, иако су многи кинески панел млинови, као што су Бое, ТИАНМА, Хуаксинг, Гуоцхенг, и Хуи, итд најавио да стави АМОЛЕД биљку, голом у 2018. години у масовну производњу. Међутим, због употребе финог процеса испаравања металном маском, да се постигне АМОЛЕД производњу је прилично тешко.