info@panadisplay.com
Постоје три разлога зашто Бое сарађује са ХУАВЕИ

Постоје три разлога зашто Бое сарађује са ХУАВЕИ

Mar 28, 2017

Део нове генерације иПхоне модела ће бити опремљена са ОЛЕД екраном, изгледа да је сигурна ствар. Јужнокорејски медији су недавно објавили вест да су вероватно су се пријавили уговор о ОЛЕД налога за 2,6 милијарди Аппле и Моторола. Наводно, јабука очекује се да нареди 75 милиона комада ОЛЕД из Самсунг екрану, чини 14% производње ОЛЕД екрана, Самсунг ће примити 56% од екрана, ОППО и виво ће обезбедити 13% и 10% од екрана ОЛЕД Објави. Самсунг и Аппле одбио да коментарише.

1490576502347098833.јпг

Ако је вест истинита, Нокиа, јабука, ОППО, виво, чине 93%, остатак, био је прилично ограничен. Важно је напоменути да је поменути разбио бренд, нису укључени у Самсунг суду 2016, садашњи Кина мобилни телефон на тржишту као "водећи" Хуавеи.

Међутим, недавна вест је тврдио да је ОЛЕД екран који Хуавеи и домаћи панел одлука Бое сарађивали био успешан масовна производња, међутим, Хуавеи и Бое функционер није открио релевантне информације. Међутим, по мом мишљењу, постоји могућност и мотивација за ХУАВЕИ укључени у области панела:

Директна мотивација: реши проблем снабдевања мобилног дисплеја

Иако је примена великих димензија још није зрела, али је мала величина ОЛЕД екран, постао је много стандарда водећи телефона, према ауторовом схватању, предности су:

1. лак материјал, додир осетљивост виша;

2. Бригхт цолор, висок контраст, да обезбеди добар ефекат гледања;

3. лигхт емиттинг материјал генералну намену релативно малу потрошњу енергије тхе, чиме осигурава релативно бољи ефекат издржљивости;

4. Дуктилност је добро, може да површински државу, или чак на "расклапање" развој, тако да би више простора за дизајн производа.

Поред тога, лак за технологију сматра да је употреба ОЛЕД екран у овој фази, постоје две ствари: прво, повуците високу тоналитет производа (углавном се користи у хигх-енд производа), два и формирање разлике.

а стратегија производ високе класе у релативно високом положају Хуавеи, у 2016. да прати закривљен ОЛЕД дизајн екрана, у тренутној ситуацији мобилног конкуренције на тржишту телефон, како не би били против лажне почетка, континуирано примена ОЛЕД екран у производ је готово неизбежна избор.

Међутим, подаци показују да је у 2016 К3, Нокиа глобални контрола флексибилне ОЛЕД панела 93,7% удела на тржишту, тржишни удео малих и средње величине панела је чак 31,8%, укупна вредност 28,5% више него други ЈДИ и трећину ЛГД. У овој ситуацији, технологија погон Хуавеи, може бити директно укључен у области панела, јер је нокат технологија која, поред решавања проблема, има већи изглед.

Дееп мотивација: изградња индустријског ланца затворена петља, шири конкурентност

Не говоримо о надокнадити Самсунг и Аппле за пет година, је оличење Хуавеи је прагматичне стилу, међутим, то не значи да Хуавеи и Самсунг и Аппле нестанка конкурентских односа. Такмичење између Хуавеи и Самсунг, јабуке, то није једноставно домаће тржиште уобичајено рат цена, али мора бити технички снага и способност да контролише такмичење ланца снабдевања.

Према овом посматрању, Хуавеи, ЛГ, јабука на мобилном телефону као смарт кеи контроле формирања чип, а релативне предности Аппле лежи у софтвера и система нивоу; у исто време, иако јабука нисмо формирали индустријски ланац затворена сама, али има значајну контролу могућност да низводно, пре свега са добављачима преговарачке моћи; Самсунг у области мобилне телефоније у основи успоставља потпуну затворену петљу сопственог индустријског ланца.

Аутор сматра да је кључ да се прошири конкурентности ХУАВЕИ телефона, али и да боље схвате ланац снабдевања. Почетком ове године, постоји вест да је Хуавеи дошао у ланцу снабдевања под измењеним првих герахс робе, пошто се 38 милиона пао на 35 милиона јединица, а затим инсајдери се односе на ланац снабдевања саме или уске капацитета. 2015, ту је вест да је због тесне снабдевања Нокиа АМОЛЕД екрана, ОППО може да смањи производне капацитете.

Извори рекао, Хуавеи, ОППО и виво јабуке за Самсунг, по налогу ОЛЕД панела поставили савез, има за циљ да промовише и друге добављаче ОЛЕД екран за побољшање капацитета, али и да се побољша способност да контролише индустријски ланац. Али за технологију дривен Хуавеи, независно истраживање и развој, само гради индустријски ланац затворена петља, можда бољи избор.

Могући мотив: спреман да уђе у ТВ + пробати нове бодове раста

Поред телефона пословања мобилног, Хуавеи могу имати и друге разматрања.

Приметио сам да је крај прошле године, питајте корисника са "ХУАВЕИ терминала", привукла је велику пажњу, као одговор на "ХУАВЕИ ТВ продаје" овај проблем ", Хуавеи је рекао да нема" терминала ", али" чека једног дан да видим ХУАВЕИ тв ".

Претходно, Хуавеи је причало да је ТВ вести. У послу потрошача има висока очекивања, док је распоред на ТВ пријемника, док је у производњи, истраживање и развој, контрола квалитета има добар темељ Хуавеи, вероватно да се укључе у ТВ терминалу. Да се укључе у послу панела, могуће је даље у ТВ тржишту ХУАВЕИ прилика.

Осим тога, поред оригиналног посла, Хуавеи је такође могуће да покуша да добије нове бодове раст пословања кроз технологију. Након Хуавеи Р & Д независног чипу, има ту је став да, Хуавеи ће производња у области технологије, међутим, знаци, као ХУАВЕИ мобилни телефон да уђе у хигх-енд тржиште у кратком року, Хуавеи не би требало да буде страно снабдевање, али било обележен очигледно ознака панел је другачија.

Коначно, последњи проблем је што Бое неће сарађивати са Хуавеи ОЛЕД панел. Недавно, ту је вест да је Аппле је са кинеским Бое, Хуаксинг електронике, ТИАНМА микроелектронику и Хуи оптоелектроници, Кунсхан и стање науке и технологије шест компанија да разговара ОЛЕД. АМОЛЕД екран Тест екран Аппле је извршена неколико месеци, а може узети у обзир следећу годину Бое ће се придружити листу добављача.

Ипак, у нокта технологији чини се да то не утиче на сарадњу између бое и Хуавеи. Крајем прошле године, ту је вест да је Бое у Сечуан ове две ОЛЕД производне линије, у основи како би се задовољиле потребе будућих купаца Леново и Хуавеи поставити захтев.