info@panadisplay.com
Тоуцх Изложба ће бити одржана у Тајвану у септембру

Тоуцх Изложба ће бити одржана у Тајвану у септембру

Mar 06, 2017

Смарт Дисплаи и додир шоу, у организацији Федерације Тајвана дисплеја индустрије, биће лансиран у 20. септембра ове године. Организатори кажу, одржан је 5 година, навело је глобална питања развоја дисплеј технологију, било да је будућност апликација, и нове технологије се баве садашњости, индустрије панела годишње набавке, разуме нове технологије, опреме и материјала набавке, наћи нову платформу сарадње.

Поред тога, у одговору на захтеве тржишта, мобилни уређаји и ношење уређаја постаје све популарније, будући стил живота ће нагласити интеракцију са Хуман-Цомпутер, и добија практичност, тако да за мобилни уређај мора имати танак, лако носе, савијање отпор може бити искључен, тако да корисници могу лако носити, да уживају у животу.

Организатори објаснио, уз смарт хандхелд технологије уређаја све софистициране, ОЛЕД раста потражње, његове светлости и танка, није лако сломити, савијање, савијање, отпорност на ударце и друге карактеристике, будућност ће несумњиво бити следећа генерација приказ технологије правца развоја .

ИХС подаци показују да је раст прихода веће ОЛЕД-у 2020. се очекује да достигне $ 24 милијарде 800 милиона, много већи него што је $ 7 милијарди 600 милиона у 2014. години, тренутна глобално тржиште за мале и средње величине ОЛЕД панела јужнокорејске фабрике плоча Разумевање 90%.

Тоуцх Таиван 2017 Смарт Дисплаи осетљив на додир и изложба ће се одржати у септембру од 20 до 22 дана у Таипеи Нанганг Екхибитион Халл, ове године ће бити нова технологија дисплеј као тема, тоуцх Тајван ће окупити сродних области ОЛЕД-продукција, опрема, материјали и други произвођачи.