info@panadisplay.com
Вештину КЛЕД је незрело

Вештину КЛЕД је незрело

Mar 09, 2017

Шта је КЛЕД?

Прави квантна тачка ТВ, назван КЛЕД, је скраћеница од "квантне тачке диоде Дисплаи", тј, квантна дот диоде Светлећа (Емиттинг). За разлику од ОЛЕД, што представља мали молекул органиц лигхт-емиттинг материјал КЛЕД је срж материјала снимања је веома мали обим квантне тачке су квантне тачке из цинка, кадмијума, селена и сумпора комбиновани. Сваки пут када квантна тачка стимулише светлошћу или електричне енергије, емитује другачије свјетло.

Позивање на КЛЕД, верујем да многи потрошачи имају такве сумње приликом куповине ТВ, ту је квантна тачка телевизија на тржишту.

46821ц8бфбфд4б9065ц4301д22ц66ца7.јпг

У ствари, тренутна боја ТВ тржиште, концепт КЛЕД је само маркетиншки трик само произвођачи. За потребе маркетинга, тренутни списак квантне тачка ЛЦД ТВ је познат као КЛЕД квантне тачке, али у ствари, заиста могу само светлосни приказ КЛЕД квантне тачке ТВ још није званично комерцијални.

Тренутне тржишне продаје "КЛЕД ТВ" је само додатно квантне тачке филма на задњем извору светлости, како би се побољшала гаму боја од само производа, тако да још увек постоји светло цурења, низак контраст и визуелни угао ЛЦД ТВ фундаменталног ограничење је лоше, споро реакција кратког одбора о ограничењима дефиниција и дизајна. Другим речима, КЛЕД ТВ је само производ еволуције ЛЦД само, квантна тачка ЛЦД телевизор, такозваних текућих тржиште продаје "КЛЕД 'није баш КЛЕД.

За текућу квантне тачке ТВ прекомерне маркетинг ситуације, Међународна асоцијација КЛЕР, Бери Млади, осудио је квантна тачка ЛЦД ТВ под називом КЛЕД ТВ на ЦИОС 2017, што доводи до конфузије имена маркетиншких средстава, не би требало да претерати стх .. произвођачи ТВ треба ne користите квантне дот ЛЦД производима који представљају као прави само светлосни КЛЕД ТВ, што доводи до потрошача направити погрешан суд.

Реал КЛЕД променом спектар извора позадинског осветљења, тако да Р / Р / В спектар је више чиста, тако да је екран у боји је више чиста, побољшање засићење боја, осветљење, итд .. Међутим, због своје лако бити под утицајем топлоте и влаге, квантне тачке не може постићи исти метод испаравања као и само светлосног ОЛЕД. У овом тренутку, КЛЕД је још увек у почетној фази развоја, процењено је да би требало да кошта више од 10 година у комерцијализације.

Југоисточна професор универзитета, Ли Ксиаохуа је истакао да је садашња телевизор ради врхунски колекција лепих ствари за потрошаче да изаберете на поремећаја, сада на тржишту тзв КЛЕД ТВ, управо треба да се зову квантне тачке (КД Куантум дот) позадинско осветљење ЛЦД телевизор, његов принцип је као позадинско осветљење квантна тачка филма у прилогу ЛЦД екрану, није прави селф луминоус квантне тачке (КЛЕД дисплеј технологију). Тренутно, како на тржишту су се зове КЛЕД, тако да је лако изазвати забуну за потрошаче. Са техничке тачке гледишта, у овој фази је заиста остварење КЛЕР само светао иновације технологије, може се рећи да је тренутна тржишна може бити позван на сопствени производи светлосни технологије само КЛЕР.

Извори Индустрија рекао, иако КЛЕД је само светао технологија, али у текућем периоду, ова технологија још није ушла на тржиште, тржиште на КЛЕД технологија ширила, само ТВ паковања пропаганде и маркетинга техника ЛЦД, комерцијални, Реал селф светлећи технологија производи само КЛЕР.

У овом тренутку, дискусија о томе ко је следећа генерација дисплеја технологије може да се чује без краја. У ствари, сада је тренд је у Ери очигледно, као што је представљено ОЛЕД само светлосног технологији дисплеја је све више прихваћен од стране потрошача и произвођача. Почетком ове године на развој ЦЕС ОЛЕД ТВ не само пустити особу сјај, ОЛЕД производа на похвалама, као и нове произвођаче СОНИ за улазак у камп.

ОЛЕД најсавршенија екран у овој фази. Захваљујући употреби ОЛЕД само светлосног технологије, чиме ОЛЕД и КЛЕД у квалитету, дизајну и другим аспектима суштинске разлике. ОЛЕД-у мраку / визуелног угла / Насупрот томе, је не само светлосни дисплеј технологија може да испоручи. Поред тога, ОЛЕД може да оствари слободан и флексибилан дизајн, поред разних носиве уређаја, приказ производа и набирање, двострано, конкавне и конвексне облика ОЛЕД такође могу бити као позадину као "пасте" на зиду, који немогуће је постићи ЛЦД производа.

За технологију екрана у будућности, рекао је кинески видео индустрије Удружење заменик генералног секретара Пенг Јианфенг, чврсто верујемо да је технологија само светлосни развој технологија приказа наредне генерације језгра. КЛЕР као једини велике комерцијализацију само технологије екрана, у квалитету и дизајну нивоу постаје све савршено, и да ће водити будућу тржишту екрана.

За текућу тржишту лажног КЛЕД квантне тачке ЛЦД ТВ ", само сјајна технологија је у складу са најбољом технологијом екрана у будућности, док је ОЛЕД-био на челу себе светлосног, верују да ће једног дана у будућности, када прави КЛЕД службених дужности тог дана, само сјајна технологија ће додатно проширити да ће брзо заузети доминантну позицију на дисплеју индустрије.