info@panadisplay.com
Скицу Самсунг Ноте 8 Екпосед, такође Цанцлед ентитету Хоме Буттон

Скицу Самсунг Ноте 8 Екпосед, такође Цанцлед ентитету Хоме Буттон

Mar 25, 2017

[ТецхВеб] Самсунгов предстојећи С8 телефон био изложен готово, готово никакву мистерију уопште. Али сада је објављен у другој половини водећи телефона Напомена 8 дизајна скица, што је први пут да телефон има важне информације деби.

6362594151019566983527858.пнг

Интересантно је да је дизајн скица је веома јасан, дизајн може да се види, готово исти са стилом С8, има доста вези са новим дизајном, посебно предње стилу екрана, високог процента екрана, отказан је позитиван Почетна физичко дугме, и С8 треба користити назад идентификациони прста модул, тако, може додатно побољшати однос екрана.

Велики екран, се каже да је величина екрана буде 6.4 инча, после свих С8 величине серија ће се значајно повећати, ако Напомена серије остају слична је вероватно да ће изгубити конкурентност, да корисник осећа збуњено.

Истовремено, Нокиа Напомена 8 за припрему стилус утичницу С Пен, доказ да је телефон и даље опремљен оловке. Треба напоменути да је Самсунг Напомена 8 на врху рупе је веома мали, поред звучника, а лево и десно само две рупе, од којих је један камеру, други није јасно шта. Сада вам пуно знате С8 рупу, поред разних инфрацрвених сензора и ириса модул за препознавање, што доводи до врха рупе су густа и није лепо, не знам да ли ЛГ за нове технологије, може сачувати број отвора и простор.