info@panadisplay.com
Друга тоуцх револуција оф 3Д тоуцх мобилни телефон

Друга тоуцх револуција оф 3Д тоуцх мобилни телефон

Mar 29, 2017

Недавна вест да је "пад аристократије", ХТЦ ће ове године представити нови водећи модел ЛГ Оцеан у априлу, највећа је врхунац производа је прво да се користи ивице осетљиве на притисак технологије, укинути механичке тастере на страни употребе осетљиве на притисак технологије за операције мисије. Ако су гласине истините, без обзира на то колико је крајњи искуство ХТЦ океана, ће донети ремете промене у индустрији мобилних телефона.

Послови рекао, иПад редефинисати смарт телефон, а ивицу технологије сензора притиска, на редефинисање Хуман-Цомпутер Интерацтион.

Данас је хомогенизација паметних телефона постају озбиљнији, тржишта хот спотс, закривљена, двоструко ударац на новим минимално инвазивних произвођача брендова ће постати вруће место за дуго времена. Појава нових технологија, ремети оперативног искуства, је актуелни континуирано трагање за високог профита, високог раста у језгру покретачка снага произвођача бренд Кине.

Технологија додир притисак, прво применити на Аппле Аппле Ватцх, његова вредност је сматрао да је више од саме епл сат, индустрији као други додир револуције. Технологија притисак додир је да повећа треће димензије сензора гравитационом на основу постојеће операције равни, према штампи, а према интензитету различитих задатака, одабир и повратне информације, које не само да обогаћује машту Апликација дизајнера, али и за Хуман-Цомпутер Интерацтион да отвори нови простор.

У 2015., како да нападну иПхоне6С, Хуавеи и ЗТЕ су опљачкани у конференцији пре објављивања одговарајућег притиска Мате С и Аксон додир мобилни телефон тајне тајне мини, али на жалост, због лошег искуства и камп Андроид природних недостатака, ова два производа су ниниу у море.

Следи Аппле поред наставку притиска на екрану иПхоне7, али и на почетном кључ да уђе у функцију на додир притиска, да би се постигао додир притиска, рад мени, три функције идентификације отиска прста. Недавна вест из ланца снабдевања, иПхоне8 ће бити приказана на екрану испод уређаја на додир притиска упграде опет, доноси бољи притисак на додир искуство.

Не само да је недавна вест да је "пад аристократије", ХТЦ ће ове године представити нови водећи модел ЛГ Оцеан у априлу, највећа је врхунац производа прво да користи ивице осетљиве на притисак технологије, отказати механичка tasteri са стране употребе осетљиве на притисак технологије за операције мисије.

Ако су гласине истините, без обзира на то колико је крајњи искуство ХТЦ океана, ће донети ремете промене у индустрији мобилних телефона.

Две фазе додира притиска

"Ова година би требало да буде година стварног напретка технологији контроле додиром." Језгро технологија МЦУ линија море производ генерални директор Ксие Схаобо рекао аутора да, иако је у последњих неколико година на тржишту поред иПхоне са мање притиска тоуцх сцреен мобилни телефон доступан, али Цхина произвођачи прве линије бранд још обратити пажњу на додир притиска технологија, ау техничких резерви очигледно побољшање, само ухватите најбољи тајминг пријема.

Ксие Схаобо ће ставити на додир процес притиска подељен у две фазе, прва фаза је кључни период на додир притисак Хоме ", док иПхоне7 ослобођен времена касније него иПхоне6С рећи, али због притиска додира тастер Хоме технички проблем је релативно ниска , тако да је лакше постићи производе. " Ксие Схаобо рекао, према његовом схватању ситуације, постоји много брендова се очекује да покрене са тоуцх притиска тастер Хоме мобилног телефона у овој години, а у јуну ове године, језгро мора технолошких решења за мобилни телефон ће бити пуштен "промењено у" ће бити пуштен. ". Он очекује овогодишњи додир притиска дугме Почетна очекује да постане водећи модел стандардне функције.

Друга фаза је екран притисак и ивица притисак периода, али тржиште је још увек зрела за 1 - 2 године падавина.

Иако је сензор на додир притиска већ у 2015. је покренут, али његова функција је ограничена на ниво на десктопу рада. У индустријском ланцу подржава, истраживање дизајн и развој, принос производа, апликативни софтвер, системи нису зрели. У овом тренутку, поред јабуке, масовна производња производа је веома мали, али према аутору да разуме вести, већ постоје три домаћа прва линија бренд заједничко море цоре технологија покренула прототип, масовна производња се процењује.

Он друга је да ХТЦ ће у покретању првог мобилног ивице телефон притиском априла, притисак је заправо кроз ивици дуге грип, кликните на дугме, слајдова да се постигне функцију, схватају концепт треће димензије, али у односу на екрану притиска , треба ти смисао за ивица притиска осетљив на притисак чип кроз метал да, има јак продоран моћ. Највећа предност на додир ивица притиска је без обзира колики је телефон, можете постићи једну операцију руке. Коришћење сензора да замени механичке тастере, не само да чине рад много једноставније, али такође омогућава да телефон има три функције. "Речено је да су један чип решења језгро море технологија може да продре 1 мм плоча, минимална може достићи 0,8 мм, али Кси Схаобо је истакао да је у овом тренутку, 0,8 мм, је најраспрострањенији шема за тржиште.

Међутим, треба имати у виду да је могућност ивице притиска могућност грешке је веома велика, што захтева алгоритам за решавање тренутне индустрије да пружи притисак на укупну решење додир произвођача је веома мали.

Индустрија је такође истакао да је садашња додир индустрија притиска са почетком примене капацитивни екран осетљив на додир и примену препознавање отиска прста, кључна тешкоћа је и даље у обради алгоритма, пружајући стабилну алгоритам интерактивни одговор ће бити коначна технологија провајдер са тржишта у великој мери да победити.

Подразумева се да се на додир решење притисак да се грубо поделити на капацитивне, отпорни, осетљив на притисак структура, у име међународних произвођача нових идеја, хидееп, Дуитаи, Сепп Ларс Сједињене Државе и домаће Фатх; чип компаније, укључујући цоре технологију, море хуидинг и Бетле итд .. Пријављено је да је нова размишљања, хидееп, лепота и Фатх језгро море технологија је постигла масовну производњу искуство производа.

Важно је напоменути да је домаћи чип предузеће језгро море технологија има скоро 14 година, на скоро 14 година ", пројектовање и развој искуство у откривању чипу притиска, може да обезбеди интегрисани шему решења и алгоритам У овом тренутку, додир притисак чип је. у крају домета, фрижидер и други апарати за постизање масовну производњу. Његова примена у области потрошачке електронике додир чипа истраживање и развој чипова у 2015. години, у 2016 је почео да промовише тржиште.

У будућности, не постоји осећај притиска, није интелигентан.

Ове године, поред иПхоне8 ХТЦ је нови Гоогле Некус ће додати функцију на додир притисак, у односу на пре неколико година мисс Гоогле ушао у суштинску фазу за технологију тоуцх притисак. У Гоогле-ов учешћа, популарност технологије тоуцх притисак ће бити знатно убрзан.

Као што сви знамо, Аппле и камп Андроид је очигледно другачија, независност Апплеов на систему, који такође омогућава иПад да одржи значајну предност у технологији тоуцх притиска.

Ванг Ианхуи, генерални секретар кинеске мобилног телефона савеза је рекао медијима да је технологија додир притисак је заправо највише пажљиво прати темпо Гоогле. "Због различитих екологије, терминала искуство ће бити веома очигледна разлика". Ако желите да достигне постојеће стандарде Аппле-ову технологију на додир притисак, Андроид телефони и даље имају дуг пут.

А сада Гоогле је коначно покренула Пхоне Невс додир притисак, али и узводно и низводно пословног поверења. То такође значи да, након увођења притиска на Гоогле телефон на додир, систем је у обавези да отвори улаз на оригинални АПИ.

Не може се порећи да је додир притисак за Хуман-Цомпутер Интерацтион отвара још један канал комуникације, омогућавајући да машина за постизање више усер-фриендли, флексибилан рад реда. Са притиском на додир технологије, технологије и апликација ће бити проширен на додир робота притиска, интелигентног возила, интелигентни хардвера и интелигентном уређење дома и умрежавање и другим областима, па чак и односи се на све области потрошачке електронике.

У будућности, то је предвидјено да не постоји осећај притиска, није интелигентан.