info@panadisplay.com
Приход флексибилних АМОЛЕД дисплеј ће премашити Крута АМОЛЕД Панел

Приход флексибилних АМОЛЕД дисплеј ће премашити Крута АМОЛЕД Панел

Apr 12, 2017

Према новој студији ИХС Маркит, а компаније за истраживање тржишта, флексибилни АМОЛЕД екран приход екран се очекује да ће достићи 3,2 милијарде $ у трећем кварталу 2017. године, надмашујући ригидни АМОЛЕД панел 3 милијарде долара за први период, захваљујући одрживом потражње раст.

Као и многи паметни телефон марке имају план да примене флексибилан АМОЛЕД екран свог хигх-енд производне линије, савитљиви АМОЛЕД приходи панела се очекује да ће расти 150% посто више него 2016. године С друге стране, ригидни АМОЛЕД панела који су тренутно углавном користи за средњег опсега смартпхонес се очекује се пад од 2% посто више него 2016. године.

"Смартпхоне марке верују да ће флексибилни АМОЛЕД панела у најновијим хигх-енд производе разлику између такмичара и даље усвајање крута АМОЛЕД екрана или ЛЦД екрани", рекао је Џери Канг шеф ИХС Маркит.

"Самсунг Елецтроницс и ЛГ Елецтроницс су покренули неколико водеће смартпхоне са флексибилним АМОЛЕД екрана од 2013. године, али су ограничени ограничене понуде панела, још увек није маинстреам", рекао је Канг. Међутим, од 2016. године, више произвођача панела су фокусирани на повећање капацитета снабдевања флексибилног АМОЛЕД екраном, и покушати да оптимизују процес производње и дизајн бољу структуру панел, тако да је флексибилни АМОЛЕД екран постаје све више омиљена избор за смартпхоне одлука. "

1491811232803048324.јпг

ИХС Маркит, тхе 'АМОЛЕД & амп; Флексибилан дисплаи обавештајна служба 'извештај, рекао је да је већина паметних одлука за циљ да користите флексибилни АМОЛЕД екран дисплеја у 2017, али неки од њих ће бити тешко постићи због својих већих цена.

За проблем цена, Кангова поглед је: "У овом тренутку, трошкови за производњу флексибилних АМОЛЕД панела је знатно већи од крутих АМОЛЕД панела, али са повећањем индустријске производње стопе, будућност флексибилних панела трошкови ће пасти испод крутих панела . "