info@panadisplay.com
Тржишни удео је скоро 30%, ОЛЕД Цатцхинг са ЛЦД

Тржишни удео је скоро 30%, ОЛЕД Цатцхинг са ЛЦД

Mar 03, 2017

Према страним медијима пријавили, све више и више мобилни телефон опремљен ОЛЕД појављује на тржишту у последњих неколико година. Скоро извештај индустрија показује да ће ЛЦД екран се ухватили се за ОЛЕД екран у наредне три године.

Данас, ОЛЕД тржишни удео достигао 27,6% од нуле, они су заузели подручја ЛЦД екрану. Самсунг је највећи произвођач ОЛЕД екрана, такође продао највише мобилних телефона са ОЛЕД Нокиа, Самсунг Аппле су главна сила у логору. Са иПхоне 8 користећи ОЛЕД екран, Оригинал ЛЦД камп предност ће се постепено пасти. Поред тога, Кина произвођача Хуавеи, просо, Меизу који се фокусирају на екрану ОЛЕД такође да такви производи услугу.

Раније, проблем цена је увек блокира популарност екрана ОЛЕД, али у последњих неколико година, са напретком технологије, њени трошкови производње је знатно смањен, а још мање него ЛЦД. Насупрот томе, светлости цурења и визуелни угао, ОЛЕД екран има апсолутну предност.

Поред тога, још важније је да ОЛЕД-има карактеристику флексибилан.

Од почетка прошле године, интелигентна појава мобилни телефон постепено мијења, примена закривљене екрана омогућава људима да се ослободимо умора, ове године Галаксија С8 и иПхоне 8 ће се користити на дизајну лук преко целог екрана, као нови тренд будућности авиони, они ће пренети на друге произвођаче.

Међутим, ово није крајњи циљ смарт дизајна телефона, гласина да је Самсунг и ЛГ су спремни одустати телефон, а један од најважнијих елемената је флексибилна ОЛЕД екран.

Да ли КЛЕР могу да заузимају пола удела на тржишту у 2020. години, што је постепено смањила разлику са трендом ЛЦД екрана је неповратна. У будућности, са ЛГ, ЈДИ и Фокцонн и других произвођача ОЛЕД-производна линија почетку, произвођачи ће бити све више и више високо прихватање таквих екрана.