info@panadisplay.com
Произвођачи ЛЦД панел индустрије ланац ће се окупити у 2017 нови екран Тецхнологи Екхибитион

Произвођачи ЛЦД панел индустрије ланац ће се окупити у 2017 нови екран Тецхнологи Екхибитион

Mar 25, 2017

Информације друштво, екран са равном плочом појављује свуда, било да је телевизија, компјутер, мобилни телефон, паметни ношење уређаја, све не могу без подршке екрана, равна плоча дисплеј индустрија је постала индустрија стуб у области електронских информација . 2016 Кина приход копна дисплеј индустрија очекује се да ће више од 200 милијарди јуана, очекује се да ће око 2019. године, Кина ће постати прва светска производња површина прве испоруке дисплаи делова. Може се рећи да је екран са равном плочом је прва електронска индустрија у Кини да оствари производњу електричне енергије индустрије.

Еволуција глобалне новог екрана индустрије и узорак и економске трансфер, Европи и САД технологије, јапанског индустријализације, и постепено прећи у Јужној Кореји и Кини Тајвану и Кини. До краја 2017. године, кинеска нова производни капацитет процењује на рачун за 31% глобалног производног капацитета, додир капацитет екран чини глобално производним капацитетом од 55%, у последњих десет година, Кина је постала највећи светски произвођач екрана осетљивог на додир и нови екран.

Да би се указало на најновија достигнућа у развоју технологије, Кина ликуид цристал оптички оптоелектронских Асоцијације грана заједнички Шангај, Ли наставак Изложба Цо Лтд ће заједнички домаћин међународног нови екран технологије изложбу 2017, 2017 Шангај Међународни фулл тоуцх и приказати изложбу ће такође бити одржан скуп екрана осетљивог на додир и дисплеј технологију за интеграцију производа и платформе технологије трговања, на основу Цхина тоуцх и дисплеј технологије темеља и јаким тржишним индустрија условима, изложба окупља на стотине познатих предузећа из глобалне екран осетљив на додир , дисплеј, производњом опреме, тестирање и примена материјала, компоненти и других сродних индустрија.

Дисплеј: Бое, Тианма

У 1. децембра 2016 је Бое најавио да ће у циљу даљег испуњавања растућем тржишту и купаца захтеве, Хефеј Бое намерава преко сопствених средстава да инвестира 5,8 милијарди јуана, део процесне опреме додаје да се ограничи Хефеи Бое 10,5 генерације линију, а затим проширити капацитет 30 хиљада месечно у базу стакленом дизајна подлоге капацитетом од 90 хиљада месечно на улазним таблета. Након ширења Хефеи Бое 10.5 генерација овог укупног капацитета ће достићи 120 хиљада. У области ЛЦД панела за много година да се истражи Бое, у последњих неколико година, кроз развој високог генерације ЛЦД панела линије, великих димензија ЛЦД екран да консолидује своју јаку позицију.

Речено је да је у 25. априла, 2017 Шангај Међународна изложба нових технологија приказа и међународна изложба нових технологија 2017 ће се приказати у Шангајски светски Експо Екхибитион Центре свечаног отварања, Бое са флексибилним приказ производа, светски најтањи 8К Ултра ХД дисплеј производа , ВР производи, Бое иГаллери породица Облачност Музеј уметности и један број иновативних производа изложбе деби. Међу њима, 7.8 инча флексибилни склапање екран је један од најбољих својих бројних флексибилних екрана производа, опремљена ЛТПС АМОЛЕД технологијом, палета боја је изнад 90%, дебљина од само 0.24мм, Радијус савијања је само 5мм, када одвијао може да се користи као рачунар таблета, преносиви и могу се склопити у малом мобилном телефону, могу да се прилагоде различитим облицима производа.

Истовремено, Пегаз је јака у 2017. Међународној изложби нове технологије екрана, донеће 5.2 инча ВКХД АМОЛЕД екран и 5,15 инча ЛТПС ултра дисплеј узак оквир, резолуција је 2560 * 1440, ИЦП до 564, са екраном изузетан, ПАЛ више од 100%, приказ изузетан; дебљина стакла само 0.5мм, сингле модул тањи у исто време; време одзива је врло кратко, екран се аутоматски пребацује глатко, ВР апликације могу да обезбеде бољи доживљај; овај други користи ЛТПС технологија, резолуција од 1920 * 1080 ППИ до 428. његова дебљина граничног је само 0.15мм, лидер у индустрији.

Поларизер: Санлипу

Полароид чини око 10% од цене ТФТ-ЛЦД панела, његова технологија за производњу спаја различите технологије, микроелектронику, оптоелектроници, полимера филма, хемијске и контролу компјутерске технологије, има висок садржај поларизатор. Тхе Полароид техничке баријере, тржиште је Јапан, Јужна Кореја Кина монопол ситуација, али са сталним улагањем у технологију, развој производа Полароид Јужна Кореја производи тржишни удео се смањује из године у годину.

Статистика показује да је у 2010. години, у свету је три највеће у иностранству Поларизована произвођачи филм чини око 80% глобалног производног капацитета, а тај проценат пао на 65% у 2013. години, у 2016. је додатно смањена на 56%. То показује да Кина убрзава локализацију Полароид, будућност је довести до постизања великих размера Супституција увоза. У овом тренутку, Санлипу ТФТ ЛЦД поларизер продаје стопа од преко 90% доказује да се овај тренд је неповратна.

Санлипу од свог оснивања 2007. године је посвећена Полароид Р & Д, производње и продаје, је домаћа полароид индустрија добављач заосталих решења. Речено је да је у међународној новој технологији дисплеја изложбе, донеће Санлипу Полароид производи изложбу (Боотх 2Х23), Санлипу поларизер низ производа, укључујући ТФТ, ОЛЕД, 3Д, црне наочаре, боје итд .. ТФТ серије укључују Полароид ТВ, мобилни пхоне, нотебоок цомпутер и друге величине маинстреам, погодна за режим ТН, ИПС, ВА и ТФТ дисплеј; блацк анд вхите серија укључује пренос, тип рефлексије, полупровидни тип, тип СТН Поларизер, погодна за сатове, дигитрона, беле технике, индустријска контрола опрема попут екрану; 3Д поларизована светлост филм се углавном користи у пасивним 3Д наочарима; боја серија садржи љубичасте, плаве и сиве, браон и друге боје Полароид.

Течни кристал материјал: Цхенгзхи Ионгхуа

Ликуид цристал материјал је само око 4% од цене ЛЦД панела, али игра кључну улогу у квалитету ЛЦД панела, а такође је кључни материјал ЛЦД индустрије. Огромна већина тржишног учешћа је у власништву немачке Мерцк, Јапана ЈНЦ и ДИЦ. Два главна ЛЦД добављача у Схијиазхуанг и Јиангсу и Цхенгзхи Ионгхуа ПОЛИТРОН Тецхнологиес Инц, кроз године акумулације, да решавају многе техничке проблеме, да савладају доста ТФТ течног кристала материјала средњег и мономера производне технологије, стално шири достигнућа истраживања у области оф ТФТ течног кристала смеша, заједно са увођењем наше серије за промовисање локализацијом на смернице течног кристала материјала, танког филма фиелд еффецт транзистор (ТФТ) течни кристал материјал локализације почели да се на боље.

У овом тренутку, укључујући Цхенгзхи Ионгхуа поново гура у маинстреам ЛЦД материјала: ИПС ТФТ, 3Д / 3Д наочара са ЛЦД, аутомобил течним кристалима и ОЛЕД течног кристала мономера, након чега тренд развоја индустријске технологије. Цхенгзхи Ионгхуа компанија ће донети екрана хемикалије, течног кристала материјала, ОЛЕД материјале и друге електронске хемикалије да учествују у 2017. Шангају међународној изложби ће представити нову дисплеј технологију, течних кристала тип ТН, тип хтн, тип СТН, тип ВА, ТН / ВА / ИПС ТФТ ПДЛЦ, мулти стабилни седам врста производа, које укључују 240 серија више од 500 врста мешовитих кристалних производа, укључујући и мономер чак 2000 врста производа, више од 400 врста производа који су доступни ТФТ мономера.

Производња опреме: ИАЗХИ

У производњи ТФт опреме и Р & Д, иако је копно уложила значајна средства у изградњу једног броја високо генерације панел линијама, али око 60% од основних инвестиционих средстава потрошених на куповину опреме, углавном увозе из Јапана и Јужне Кореје и друге земље на тржишту опреме. Истраживање домаће опреме и развој путева још увек далеко.

Изложба, произвођачи ИАЗХИ опрему ће донети МАНЗ производња приказ опреме решења за АМОЛЕД, ЛТПС, ИГЗО и обимног процеса ТФТ ЛЦД производња обухвата мокри хемијски процес, аутоматизацију и ласерске технологије, технологије за облагање и опрема за производњу, прераду величине подлоге од 2 инча да помогне Г10.5 производе купцима терминала и смањити трошкове производње и снабдевање на терминал потрошача широм света.

Према проценама, после 2016. године, кинеска ТФТ ЛЦД индустрија најмање једном годишње 250 тона течног кристала материјала, 100 милиона квадратних метара стакла подлоге (стакло са филма боје), 100 милиона квадратних метара, 50 милиона квадратних метара поларизациони филтер боје, оптички филма, стотине милиона милијарди квадратних метара и стотине милиона назад светлости компоненте за вожњу ИЦ, укупна вредност ће бити близу стотину милијарди јуана. Суочен са таквим огромним пословним могућностима, развој горњих домаћих опреме материјала огроман простор.

Наредних неколико година, са сталним иновацијама нових материјала и производног процеса, укључујући и технологију тоуцх сцреен, ће разбити грло технологије један по један, за даљи развој великих димензија, високе резолуције, брз одзив, нове технологије дисплеј индустрије, тржишта, производа и конкуренција образац ће бити дубоке промене. Да би се водити будућу технологију екрана и приказ апликација иновације, 2017 међународна нови екран технологија је настала, изложба ће се одржати 25. априла до 27. у Шангај Ворлд Екпо изложбеном салону.

2017. Шангај Међународна изложба и прикаже пуна технологија дисплеј осетљив на додир, нова међународна изложба промотивни рад се одвија као побеснели пожар, потписао је 2017 Схангхаи Међународна изложба и приказати Фулл Тоуцх купце, укључујући Ксинг Хонггуанг, Веи Јиа, Чен Јинг производњу тоуцх предузећа; поред тога, материјала и опреме простор увела у великом броју моћних предузећа, попут Цхенгзхи Ионгхуа, Иузхи; Међународна нови екран технологије изложба увели у Бое, ТИАНМА, Ксин Ли и других водећих панел предузећа, сви излагачи потписали су производи за бренд напредних производа и технологија. Добро дошли у посету изложбу.