info@panadisplay.com
Увођење Фулл лепљења

Увођење Фулл лепљења

Apr 07, 2017

Пуна бондфинг технологија која је коришћење воде гел или оптички лепак да екран и тоуцх сцреен беспрекорно пасте заједно.

предности пуног лепљење

Екран се може одвојити од прашине и водене паре.

Ваздух слој заједничког везивног начин ће утицати загађења прашине и воде животне средине, утичу на коришћење машине; и лепљење ОЦА лепак да попуни празнину, плочу екрана и екран осетљив на додир чврсто, прашину и водену пару у нигде, одржава чистоћу екрана.

Бољи екран ефекат. Фулл ламинација технологија елиминише ваздух између екрана, може значајно смањити одраз светлости, смањити губитак светлости и на тај начин побољшати осветљење, појачати ефекат приказа на екрану.

Смањите сметње. Екран осетљив на додир и екран не може само повећати интензитет, али такође може ефикасно смањити сметње изазване буке у сигнал на додир, и побољшати несметано функционисање тоуцх контроле.

Направи тело тањи. Комплетан екран има тањи тело, екран осетљив на додир и екран дисплеја Коришћење оптичких лепак фит, само да се повећа дебљину од 25 м - 50 м, у поређењу са општом путу до танког танке 0,1 мм - 0.7мм.

недостаци пуног потенцијала

Процес је компликован, принос производња је ниска, Реворк је тешко, цена опреме инвестиција је већа, а радионица окружење већа.