info@panadisplay.com
Развоју Вигле стереоскопију

Развоју Вигле стереоскопију

Mar 10, 2017

Као што сви знамо, мали размак ЛЕД дисплеј као тржишни сегмент екрана, успешно је отворио поље екрана плаво оцесн тржишту. Слично томе, мрдај стереоскопију производи су дати иста очекивања.

1486973905685062036.јпг

Након успона ове технологије у 2013. години, изазвао је сензацију у ЛЕД екрана индустрији. У односу на традиционалне 3Д екрана, мрдање стереоскопију је нека врста нема потребе да носи пар професионалних наочаре, да се голим оком може видети на екрану Вивид тродимензионални 3Д ефекат. У ствари, већ 2011. године, мрдање стереоскопију је формално на тржишту, мрдање стереоскопија произвођачи почели да покрене неки концептуални производ, али је због техничких ограничења и крајњи моменат постепено опао, чак и после много година, у стереоскопију технологије Виггле primena у ЛЕД дисплеју се још дуго очекивани, али производ је обим представља прави проблем пред нама.

Са повећањем примене ЛЕД екрана и шире, људи повећавају своје захтеве, сада људи нису били у стању да задовољи 2Д планел, надам се да поврати прави изглед тродимензионалне информације о стварном свету, па 3Д технологију екрана у program апликација на ЛЕД екрану и постати вруће подручје истраживања у последњих неколико година.

Међу њима, од 2014. до 2015. године, је мрдање стереоскопију дисплеј за истраживање и развој, као топлом времену, Р & Д тим снага је огромна. Ријад, алто електроника, Чау Минг добро размислите, цхипсхов, иисхида, мај Руи оптоелектроника и друге компаније су у редовима Р & Д. од величине и снаге предузећа, предузећа у ЛЕД дисплеју видљиве на мрдати стереоскопију технологија: Р & Д инвестиције је релативно велика, али и поред тога, мрдање стереоскопију технологија има неупоредиво и мали размак, чиме се формира зрео тржиште.

Подразумева се да је мрдање стереоскопију технологија углавном у фази развоја, његов развој је подељен у два правца, један је развој хардверске опреме, Р & Д за приказивање садржаја. У последњих неколико година, мрдање стереоскопију ЛЕД екран је покренут. 2013, алто електроника први на свету голим оком 3Д ЛЕД дисплеј; 2014 цхипсхов и званично гурнути мрдање стереоскопију ЛЕД дисплеј; у 2015. години, 3Д технологија је ЛЕД позадинско произвођачи се такмиче за развој. Што се тиче 3ДЛЕД екран ЛСН је покренула низ 3Д решења, иисхида покренула 3Д ЛЕД дисплеј кутију директно конверзију. Али, у принципу, домаћи самостално развио мрдање стереоскопију ЛЕД дисплеј предузећа веома ретки.

Због потешкоћа, прави смисао мрдање стереоскопију технологија ЛЕД дисплеја није у стању да сазри апликације. Поверење је одговоран за развој мрдање стереоскопију технологије и услуга филијале директора раисее оперативног сектора Хуанг, Лииан рекао је у потпуном власништву "технологија мрдање стереоскопију заиста користи у области ЛЕД дисплеја производа је заправо почетак последњих 1 - 2 године. postoje неки играчи у индустрији, кроз куповину технологије или сарадње у постигло мрдање стереоскопију ЛЕД производа. u овом тренутку, мрдање стереоскопију ЛЕД приказ свих унутрашње производе, већина произвођача немају увија стереоскопију спољни ЛЕД дисплеј Р & Д Способност . Ово такође ограничава промоција ВИГГЛЕ стереоскопију ЛЕД дисплеј. "

Али, у последњих неколико година, Ријад стратешки партнер Канг ДЕКСИН такође је нова достигнућа у голим оком производа, кориштење треће генерације ротационог технологије цилиндра, путем оптичког филма покрива на традиционалном ЛЦД панела, пружајући 2Д резолуцију у близини осветљења, лосслесс екрана, препрека бесплатно 3Д доноси јасноћу да би се смањио пад је проблем. Трећа генерација ВИГГЛЕ стереоскопију технологије може се контролисати употребом течног кристала низа сочива могу се постићи 2Д / 3Д режим слободног пребацивање, тако да је општи садржај може ДИСПЛ Аиед у оригиналном квалитету слике.

Тако је, током година, ЛЕД произвођачи дисплеј за мрдање стереоскопију технологија никада није одустао од развоја, али желе да остваре коришћење великог броја ЛЕД екрана апликација је потребно неко време, добијају тржиште.

У овом тренутку, В. / АР и мрдање стереоскопију су поље тренутни приказ, али у практичној примени пројекта и није пуно техничких недостатака само део фактора којима се ограничава развој.

Подразумева се да ће садашњи ЛЕД произвођачи приказ у истраживање и развој већине екрана мрдање стереоскопију имају недостатке у перспективи ограничења. Много предузећа у развоју и производњи ВИГГЛЕ стереоскопију ЛЕД дисплеј, у овом процесу ће се одразити много проблема, кључна ствар је "технологија за Мулти Виев", како би публику, без обзира на локацију станице у којој 3Д могу види ефекат. Међутим, да ли је то један, два, а четири, осам тачке гледишта су добро радити, али да би десетине тачака ће повећати тешкоће. Али у овом тренутку, предузеће је изнео активну 3Д технологију, која се очекује да реши проблем.

Друго, мрдање стереоскопија ограничења употребе животне средине и величине. Хуанг Лииан рекао, "у овом тренутку, постоје 2 врсте ВИГГЛЕ стереоскопију ЛЕД решетка, цилиндрични објектив и баријере решетки. Различити произвођачи користе различите начине. Наша компанија је погоднија за коришћење ЛЕД баријере решетке, али због коришћења стакла као носач, величина тренутног максимума може бити само 18 квадратних. " У том смислу, дакле, који су разлози који су довели до тренутног технологији стереоскопију ВИГГЛЕ у области ЛЕД дисплеја не може бити много апликација?

Прво, недостатак свести тржишта за мрдај стереоскопију ЛЕД. Хуанг Лииан рекао мрдање стереоскопију ЛЕД као нова врста у ЛЕД индустрији, тржиште није довољно свест људи који су видели мање. У овој фази, ми смо више заинтересовани за ову врсту производа, како да се примени, где нема довољно разумевања за апликације, али и потребу за произвођача да спроводе едукацију на тржишту.

Друго, цена је превисока. Подразумева се да је мрдање стереоскопију ЛЕД дисплеј хардвер цена је врло јефтина, углавном развој емитовање програмских ограничења, ЛЕД екран да повећа решетка, цена квадрата решетке око 100 јуана. Ријад председник, Ли Јан је такође рекао: "3Д је садржај технологија производа, хардвера цена не повећава превише, ЛЕД голим оком 3Д тржиште неће повећати трошкове, повећа дио трошкова."

Али, као новог производа, након што је мрдање стереоскопију ЛЕД тржиште дисплеј, већина компанија морати да се ослони на новом производу дивиденди, жању више профита са тржишта. Хуанг Лииан рекао, "у овој фази, многи са ВИГГЛЕ стереоскопију ЛЕД производни капацитет цена компаније често је већа од општег 2Д екрану неколико пута, чак и десет пута цену на тржишту у лице таквог цене могу само бити немоћни. "

Затим, мрдање стереоскопију ЛЕД сервис садржај екрана је такође значајан фактор недостаје. Виггле стереоскопију ЛЕД услови за садржај, другачији 2Д и традиционална ЛЕД дисплеј, захтевају посебну садржаја, док је традиционална ЛЕД дисплеј у софтверу игре играча и садржаја немају способност потрошача да купи вратиле мрдање стереоскопију ЛЕД дисплеј не могу користити. Наша компанија има све технологије потребне за ВИГГЛЕ стереоскопију ЛЕД дисплеј апликације укључују хардвер, софтвер и играча садржаја производне услуге.

Поред тога, стереоскопију дисплеј мрдање такође захтева нови модел пословања. Хуанг Лииан, рекао је, мрдај стереоскопију ЛЕД дисплеј има способност да привуче очи у области оглашавања и дисплеј производ има природну предност. Међутим, у пратњи слабих макроекономских услова, недостатка тржишних средстава. Потреба за новим пословним моделима и клијентима да сарађују, тако да нове производе на тржишту брзо, кроз низ софтверских и садржаја услуга, као што је низ начина да раде залиха профит.

Са развојем технологије, донети нове могућности за развој мрдање стереоскопију ЛЕД дисплеја. У ствари, мрдање стереоскопију технологија ЛЕД дисплеју ће напредовати са технологијом у наше животе, а можда и уживају у по први пут 3Д мали размак ЛЕД дисплеј за наше визуелне шок.

За сада, од тржишта за ВИГГЛЕ повратне стереоскопију приказ производа, скоро 1 - 2 године, тржиште за ВИГГЛЕ стереоскопија производи више и потпуније разумевање, чак сматра да је именовани 3Д производа за голим оком је почела све више и више пројеката. У 13. петогодишњем национални стратешко планирање у новом, још је вредност и развој ВИГГЛЕ стереоскопију изнео јасну дефиницију и јасне сценарија примене.

У будућности, ЛЕД дисплеј ће бити прави реализација приказа високе дефиниције, истовремено, са мрдање стереоскопију хигх-тецх функције, ће бити правац ЛЕД унутрашњег екрана вредности. Замислите само, када је публика скинула традиционални 3Д глассес ропство, лако да уживају у биоскоп линију Супер великог и комерцијалног оглашавања на јавним местима, мрдање стереоскопију ЛЕД екран ће постати фокус пажње.