info@panadisplay.com
Заобљеног екран иПхоне 8 може да промени флат сцреен

Заобљеног екран иПхоне 8 може да промени флат сцреен

Mar 14, 2017

Аппле десет година верзија телефона, пре него што су медији јавили су више у складу је ће користити 5,8 инча закривљене површине екран, јабуку по први пут у историји да користе закривљена екран. Међутим, велики број медија и аналитичара недавно откривени подаци показују да ће Аппле би се прилагодили, вратите на традиционални равним екраном.

Према Трендн, Мацруморс и многим другим извештајима медија, недавно истраживање технологија тржишта фирма ИХС аналитичар Вејн лам изјавио је за медије да ће Аппле-ов 10 година верзија телефона користи раван екран, уместо очекиваног закривљене екрану.

Аналитичар је рекао да је нови телефон користи раван екран, који је тренутно познат као индустрија 2.5Д екрана. Он је рекао, и недавно покренула Нокиа Г6 глобална мобилни телефон индустрија ће побољшати интелигентан мобилни екран телефона чини ову годину, тако да је дисплеј однос високо аспект ће бити прилагођен, како би се максимално коришћење простора предњој плочи.

Он је рекао да ће Аппле и Самсунг Елецтроницс објавио Галаксија С8 телефон крајем овог месеца, подесите однос висине и ширине.

Према другом извештају, Аппле је такође има велики број других фактора да одустане од закривљени екран: као што је низак принос упстреам добављача, поред површина екрана телефона Дроп Тест перформанси у није идеална.

Ове године, Аппле-ов 10 година верзија телефона АМОЛЕД екран (ОЛЕД екран од гране), сви из екрана компаније Самсунг. Пре медији су известили да Апплеов куповина екрана је пластични материјал, што значи да ће бити закривљен екран, уместо равним екраном.

Самсунг екран у производњи површина екрана, да ли не може да испуни налог за Аппле 160 милиона екрана, је још увек непознат.

Треба напоменути да је, на екрану АМОЛЕД, Аппле је тренутно ухваћен у само једном добављача стида, тако приморани да прилагоди се очекује. Према плану, Аппле ће бити пребачени на екран АМОЛЕД у серијама, ове године ће бити два мобилна телефона ће користити два старог ЛЦД екран, очекује се после две године Аппле сви мобилни телефони ће бити опремљена АМОЛЕД екран.

Речено је да Аппле има чак и контакт Бое компанија у Кини, надајући се да ће купити АМОЛЕД екран.

Поред Самсунг монитора, јапанске екран, ЛГ монитори, Схарп, три компаније су дугорочни добављача Аппле, они су повећање великих размера у производне капацитете и принос, очекује се у наредних неколико година ће дати Аппле снабдевања АМОЛЕД екран.

Међу њима, под Гигабите Група је у Јапану за оптимизацију технологију за производњу екрана. Речено је да је ЛГ може бити у провинцији Хенан, Зхенгзхоу Цити, изградњу фабрике АМОЛЕД екрана, која близу Гигабите Аппле мобилни телефон производне линије снабдевања.

То сам с напоменути да, чак и ако Аппле са површине екрана назад у равним екраном, за корисника неће донети значајне губитке. До сада, 10. верзија телефона Аппле века још није обелодањен и површина у вези иновативни дизајн. Телефон ће значајно повећати однос екрана, пружајући бежични пуњење, отказали физичке тастере, други изглед да предузму све-стакло технологију за паковање, вредност ће бити знатно побољшан.

У ствари, Самсунг Елецтроницс је тренутно главни површина произвођача екрана телефона, али је површина екрана је такође неки потрошачи и медији који је безвредан без укуса, ЛГ није користио бочни положај да обезбеди неке вредне апликације, површина је само да обезбеди наступ на свежину, а не побољша ефикасност корисника да контролише телефон.

Као Самсунгов закривљен екран телефона у контроли нису донели значајан напредак, тако да је глобална мобилни телефон индустрија није следила пример Самсунг, струја тржиште је и даље главни мобилни екран телефона.

Могућа је крај другог квартала, Аппле је 10 година верзија телефона ће бити пуштена у пробну производњу, а затим да ли је употреба закривљене екрана или равним екраном, биће још поузданији вести.