info@panadisplay.com
Тхе Цар панел ће постати нови Фласхпоинт У ЛЦД Панел индустрије

Тхе Цар панел ће постати нови Фласхпоинт У ЛЦД Панел индустрије

Mar 07, 2017

Уз стално проширење производних капацитета, ЛЦД индустрија постепено расте у тржиште пенетрације стопе раста. Иако након таласа дивљи, али доминантан положај на ТВ индустрији ЛЦД панела у кратком временском периоду није могао да разбије; сат огледало материјал претходна више минерал кристал стакло, сафир, синтетичке стакло или против рефлексије огледала, али у паметним сатове и друге носиве техничком опремом и живота потрошача све ближе у исто време, материјал је био у стању да испуни нову потребу за приказ више детаљне информације и руку додир, ЛЦД панел stoga је одлучио да буде део смарт сат, Нокиа је недавно лансирао најновије паметне сатове Витхингс čelik БА ће бити опремљена са течним кристалима, како би се постигла све врсте информационом дисплеју; Бое (Бое) ће преузети водећу улогу у Јапану покренути транспарентан течних кристала екран, главни циљно тржиште за малопродајних објеката, ресторана и луксузних продавница.

Међутим, чак и са садашњи тренд величине потрошача је очигледније, али је величине малог и средње величине, било да је у питању приноса и капацитета и даље одржава предност не може игнорисати. Слично томе, да кажу да ће будући развој малих и средњих ЛЦД панела у области потрошачке електронике пасти било где, морате споменути поље аутомобила.

Током светском аутомобилском тржишту, да ли је излаз или продаје, се показује тренд пораста из године у годину. Доле на кинеском тржишту у 2016., домаће тржиште аутомобила на основу годишњих продаје премашила 28 милиона јединица, раст из године у годину од 14,5% и 13,7% убацивање перформансе за осам узастопних година на првом месту у свету. Путнички категорија ауто, брзи раст производње и продаје је још СУВ продаја је порасла за 45,7% и 44,6%. Специфична ситуација производњи и промету нових енергетских возила је више оптимизма, према подацима Министарства показују да је у 2016. године у укупној производњи нових енергетских возила 517 хиљада, што је повећање од 51,7% у Кини; продаја 507 хиљада возила, што је повећање од 53%.

Иза бум у аутомобилској индустрији, што је узроковано тржиште ЛЦД екран ЛЦД екран како би додатно побок и даљи развој. Према релевантним статистичким подацима, очекује се до 2022. године, глобални испоруке дисплеја возила ће достићи 145 милиона јединица. Као "плави океан" у каснијег развоја са течним кристалима панела, сваки велики подухват и има добар распоред и повећати жељу, да преузме иницијативу. Истински међународни прошле године да се повећа у хигх-енд возила инвестиција интелигентни терминал и приказ пројекта и изградње пројекта; Бое ће бити главни екран возило производи Систем Лимитед међународни приход под командом генералног директора; НИЦХИА Хемијска Индустриес Лтд у Тајвану ношење Схензхен дом је више оптимизма у развоју Лед индустрије у аутомобилском тржишту.

Исто је и са умрежавања аутомобила наставља да напредује, ауто већ није само средство транспорта, али је постала веома додату вредност нивоа развоја науке и технологије и прикупљање и пренос интелигенције, информације за систем анализе података, и људи требају да се бави процесом саобраћаја података је такође више раст. Из овога, интеракција између људи и возила, да ли је дубина или ширина се стално продубљује, традиционална категорија инструмената није био у стању да задовољи тренутне трендове потрошача. ЛЦД екран се углавном користи за плате возила ГПС, централни инструмент контроле и Инстру подразумевала панела, али не само на плочи опрема потражње за ЛЦД панела се зове: "стандардни авион Худ (Хеад Уп Дисплаи),, главе горе екран, користи на аутомобилском тржишту у последњих неколико година постепено напредује, са успоном на возилу могу директно прикаже, на ветробранско стакло као информација пројектора да користите управљачки без доле могу знати услова рада возила у реалном времену, тако да процес безбедност у вожњи је знатно побољшан.

Због тога, потражња за течним кристалима аутомобила расте из године у годину није тешко разумети. Према мом схватању, постоје власти у раној прогнозе, у 2016. ЛЦД пошиљке аутомобил ће достићи око 120 милиона јединица.

Производња екран аутомобил ЖК високо прилагођених функција, али и указује на то да није лако да се замени и на тај начин стабилнији. На дуги рок, потенцијал ауто ЖК тржиште је огромно.