info@panadisplay.com
Предности АМОЛЕД екраном и ИПС

Предности АМОЛЕД екраном и ИПС

Apr 13, 2017

у адвангес оф АМОЛЕД

У поређењу са традиционалним ЛЦД, АМОЛЕД екран је веома танак, а могу интегрисати на додир слој на екрану, што ултра танак машина има више предности.

АМОЛЕД екран само светао, један пиксел на дисплеју црно не ради у овом тренутку, показујући ниску потрошњу енергије када мрак.

АМОЛЕД екран може да се користи као флексибилно екран, од стакла подлоге ЛЦД екран не би требало да буде оштећен.

АМОЛЕД екран и Супер АМОЛЕД екран палете боја су веома широка, може достићи 110% НТСЦ. Неке боје које се не могу прецизно обновљене на ЛЦД екрану се може изразити у АМОЛЕД. На пример, цветања силовање, да ВУИУАН у осећању, у уобичајеном ЛЦД се не приказује, јер је приказ премашује опсег гами. Хигх-енд ЛЦД екрани Схарповим посебно додати жути пиксела изразити светло жуте боје, како би се овај проблем решио.

АМОЛЕД екран има високу контраст, теоретски контраст може бити бесконачно велика, и неће светло цурења.

АМОЛЕД екран има веома брзо време одзива и само 1/1000 до 1/100 од ЛЦД.

Предности ИПС

Брз одзив, потрошачи у дуго времена да ужива велике брзине покрета слику, ИПС хард екран може да обезбеди јасноћу, течност и прави ефекат, стимулацију очију знатно смањен, у потпуности у складу са здравственим аспирације.

Визуелни угао је велики, ИПС хард сцреен поглед панел може да достигне 178 степени. Позитивна прегледа и различитих углова боје степена промене назива дисторзија боја, резултати показују да је ИП адреса тешко сцреен вредност готово голим оком да разликује, што значи да са предње стране или са стране гледате ефекат екрана је исти.

Боја је тачна и истинита, ИПС хард екрана одличну инверзију боја и осветљеност перформансе конверзије, нека вас без обзира на то из ког угла поглед, може ценити боју жив, засићени, природни идеалну слику. Поред тога, ИПС има веома висок контраст, чиста црна ниво јасније, дакле, дизајн професионалаца кроз употребу терена, генерално верује да ИП адреса тешко ЛЦД екран монитор ефикасно смањити дизајн и финалну производњу грешке између узорака.

Слика је стабилна, додирните без воде мрешкања. Захваљујући јединственом нивоу ИПС тешких екрана, веома је стабилан на додир без воденог жига, сенке и флеш појава, тако да је веома погодан за ТВ и јавно приказивање уређаја са функцијом на додир.

Заштита животне средине и енергетска уштеда, ИПС тешко технологије екрана креативне молекули течног кристала на хоризонталним распоредом, смањујући дебљину ЛЦД слоја, чиме се мења светло преношење ЛЦД екрана. Поред тога, ИПС тешко екран доноси биполарни технологије погонског да повећа отварања стопу пиксела за 25%. Као резултат повећане пропустљивости, ИПС тврде екран апликације у ЛЦД телевизора може смањити снагу позадинским осветљењем сијалица, чиме се постиже за уштеду енергије моћ.