info@panadisplay.com
Сид и ДСЦЦ домаћин Маркет Тренд Форум, анализа Дисплаи возила Индустрија Инноватион Трендс

Сид и ДСЦЦ домаћин Маркет Тренд Форум, анализа Дисплаи возила Индустрија Инноватион Трендс

Feb 20, 2017

Т. његов је први пут да се покаже стручни скуп са аутомобилској индустрији, радујем 2017 схов недељу своје учешће.

Са екрана за проширење капитал темпом возила СИД најавио екрана индустрију консултантска фирма Цхаин Дисплеј Снабдевање консултаната (ДСЦЦ), на лосангелес Цонвентион Центер током 21-26 маја 2017, на дисплеју СИД током недеље одржан је по први пут у возилу дисплеј тржиште форум ће показати динамичан фокус индустрију и тржиште повратне информације, нове тржишне могућности.

Према Голдман Сацхс, најновије издање глобалног истраживачког пројекта инвестиција показала да ће глобална аутомобилска индустрија величина тржишта у 2025. години достићи 120 милиона пошиљки, ЛЕД могућности екрана у аутомобилској компоненти апликације индустрија. ДСЦЦ Очекује се да би се приказао систем индустрију возила у 2015. на 2025. период ће показати раст двоцифрену, до 2025. године ће достићи 15 милијарди нас. Већина екрана система возила ће користити ЛЦД и ОЛЕД дисплеј панел, за индустрију пре употребе скали ће бити преседан.

Дисплеј возило на тржишту Форум ће се одржати током емисије недеље ће вам донети низ настајању трендове и прилике технологија у индустрији, у 23. маја, на пример, током овог произвођача аутомобила могу наћи добре добављаче да обезбеди забаву, дисплеј возила, сигурност система и друга функција решења, као што су закривљене екран, може да донесе бољи поглед на вожње не ометања. Хеад Уп Дисплаи (ХУД) технологија ће се комбиновати са мапирања и мониторинга, користећи екран осетљив на додир интерактивни, део ће интегрисати холографски технологију уместо тастера и прекидача. Дио наведених, као и изгледи индустрија у конференцији, за аутомобилску индустрију ОЕМ произвођачи, произвођачи и произвођачи материјала су вредна разматрања у дубини.

Директор маркетинга Сид, Шри Перувемба, рекао: "индустрија има велики број аутомобилских форума индустрије или дисплеј индустрије форумима, али за сада не постоји комбинација ова два стручним форумима Практиканти дисплеј индустрија из аутомобилске индустрије водећи ливнице и тачка. гледишта потражње на тржишту до нивоа једног перформанси добављача, у исто време, аутомобилска индустрија ће моћи да прикаже развој индустрије са водећим произвођачима и произвођача да традиционални поглед на материјалне технологије за возила разноврснији нове технологије. "

ДСЦЦ оснивач и директор Рос Млади прокоментарисао: "ми смо веома задовољни СИД одржана заједно са новим тржишним форуму, на дневном реду је високе вредности за учеснике, учесници могу помоћи у проналажењу нових могућности дисплеј возила на тржишту индустрије."

Тема конференције врти око "сигурности, употребљивости, универзални компатибилност" и позива на водећим компанијама у индустрији 3М, Асахи, Цорелле, ФлекЕнабле, Генерал Моторс, Аман међународни, ЈДИ и ТИ, итд .. Аналитичари ће такође бити у говор на додир панела, екрана и главу горе трендове дисплеј на тржишту и техничке аспекте погледом на лампе.

О 2017 емисија недеље

Педесет четврта С СИД Међународна конференција и изложба ће се одржати маја 21-26 у Цонвентион Центер лосангелес у Калифорнији. Дисплеј недеље ће бити индустрија потрошачке електронике, систем дизајнери, дизајнери, потрошачи, научници, инжењери и произвођачи су се окупили да би информације о индустрији ланца.

О СИД

С СИД фокусирати на дисплеју индустрији и пружити платформу за индустрија за размену, обуку и сродне технологије и нових производа за дељење. Чланови СИД су веома технички и пословних професионалаца. У циљу промовисања развоја техничких берзама у индустрији, док је подстицање свести потрошача о дисплеја индустрије СИД одржао 10 састанака годишње, укључујући и емисије недељно, за индустрију да покаже развој будућих технологија.

Увод о Екран ланац снабдевања Цонсултантс

Цхаин дисплаи Снабдевање Консултанти (ДСЦЦ) је формиран од стране екрана индустрије виши индустрије аналитичара, праћењем ланца снабдевања дисплеј индустрије и објављује вриједне ставове и анализе података, и прилагођене услуге и услуге стручном скупу. Поздрављамо пријатеље како би разговарали о индустрије и сродних