info@panadisplay.com
Самсунг доминирају на светском тржишту малих и средњих ОЛЕД

Самсунг доминирају на светском тржишту малих и средњих ОЛЕД

Mar 03, 2017

С обзиром да је речено да ће Аппле користити ОЛЕД панел за иПхоне низ нових машина у 2018., постаје врућа тема међу глобалним панел индустрије. Фотоелектрични Тецхнологи Индустри Ассоциатион (ПИДА) је рекао, укључујући и Јужној Кореји и Јапану, као и Тајван фабрике континентална плоча било јавно или приватно су рекли да ће подићи малу величину ОЛЕД-панел производну линију, што наравно посебно у најмоћнијег Самсунг екрану јужнокорејског фабрика; Фабрика за слетање као представник са Бое званичном капиталне инвестиције за производњу ОЛЕД панела линије. јапан; Фабрика ЈДИ је изведена са "лиценце интелектуалне својине"; Тајван фабрика за Почасна Хаи СХАРП кампу као главни осматрачници, фабрика план производње панела појављује један по један.

Према истраживању ИХС, глобалних малих и средњих величина ОЛЕД панела пошиљки више од 100 милиона комада од јула до септембра 2016. године Пошиљке за Самсунг екрана (СДЦ) је скоро 100 милиона, учествује са више од 90% тржишта, док је прва фабрика пошиљки од више од 1 милиона комада, у ТИАНМА микроелектронику и испорука пхотоелоцтрониц и Кунсхан у главни. Самсунг екран као резултат предстојећих налога, али и повећати производну линију постројења Асан и Л7 А3 линији ће бити премештене у производњу ОЛЕД линију опреме за 6 генерације за масовну производњу, како би се додатно отвори јаз са drugi добављачи производње.

Остали произвођачи који желе да се придруже ОЛЕД, укључујући Кореја ЛГ Дисплаи (ЛГД), у Бое и Хуаксинг Повер Плант, Тајван фабрике СХАРП фотоелектрични и јапанске ЈДИ. ПИДА је истакао да је за разне пројекте уложити у малим и средњим ОЛЕД фабричке производње плоча, прави кључ састоји од вакуум испаравања опреме и испаравања материјала, извора стопа снабдевања, иначе редовном производном плану не као очекиваног.

Самсунг екран има 10 година искуства за кумулативне производње, кључне формулације материјала патента, спецификацијама и процесне опреме су водећи у индустрији за неколико генерација, и има блиске односе са добављача, са основним патената, чини се да је Самсунг дисплеј у кратком року још увек нема индустрије може да одговара.

Поред тога, ПИДА је истакао да, иако је Недавно Аппле ЛГ дисплеј изван Јапана и Јужне Кореје су достигли и произвођачи панел, добављачи према стратегији компаније, а Бое (Бое) иницијатива да изразе спремност на јабуке, и месеци тестирања на АМОЛЕД панела, али чак и ако Бое у ланцу снабдевања панела јабука ОЛЕД, треба да почне испоруку на 201