info@panadisplay.com
Самсунг Аппле и Хуавеи, ко је победник ОЛЕД технологије

Самсунг Аппле и Хуавеи, ко је победник ОЛЕД технологије

Mar 29, 2017

Као људи имају добра и зла, богатих и сиромашних, предузећа имају своје карактеристике, различите личности, другачије понашање. Или благ, као што су Меизу, је увек био лојалан Медиа Тек; или амбициозан, као ХУАВЕИ, у неуспесима у напредак изоштравање; али да питам шта је најмоћнији мобилни телефон круг? Многи људи верују да ће одговор бити изненађујуће доследан: Самсунг.

На екрану, Самсунг монопола више од 90% глобалног снабдевања тржишта ОЛЕД екрана. С друге стране, Нокиа једном зауставио снабдевање овај екран, велики талас домаћих мобилних телефона марки ће патити. Ово није сензационална, већ пре 6 година, Самсунг ће бити под "АМОЛЕД капацитет" разлога и искључење на тржишту продајне водећи ХТЦ Десире, има екран мобилног телефона у СОНИ СЛЦД, сјајне тренутке ХТЦ што се може замислити , кочница; и после одређеног временског периода, поред НОКИА водећи машина, на тржишту увек видети на АМОЛЕД екран Нокиа мобилног телефона.

Непосредно пре појаве Хуавеи Мате9 Про Нет на складе догађаја, не остављај Самсунг иза пламену. Као што сви знамо, Самсунг и такмичење Хуавеи је Самсунг иако скупи за први у свету, али ХУАВЕИ продаја мобилних телефона расте у последњих неколико година, најбоље продавана производа на тржишту оиф хигх-енд, такође се промовише корак по корак, и има потенцијал Мате9 и Самсунг меса као једнаке, Про је користан алат за ХУАВЕИ да додатно отвори хигх-енд тржиште. Међутим, Хуавеи је све боље и боље, Самсунгов колач је мање и мање. Као резултат тога, због ограниченог снабдевања производње, Хуавеи Мате9 ОЛЕД екран се суочава са ризиком од прекида, што је Про верзија од поплаве несташице, што није допринос Самсунг урадити?

Самсунг и Хуавеи припадају Андроид логор, конкуренција је несумњиво интензивнији, али ако је противник је Аппле логора ИОС?

Не можемо да замислимо, али снага и тежина Аппле, Самсунг није лако борити са. То није, Аппле одлучио да оде на ЛГ иПхоне8 брода.

О Аппле иПхоне 8 пред прави помешано са лажним вестима свуда, али постоји једна ствар је сигурна је да иПхоне 8 утврђено коришћењем екрана ОЛЕД, а јабука да би се придружила функцију 3Д Тоуцх на екрану, сензор на додир слој који покрива на екрану ОЛЕД. Наравно, ово није у центру пажње, фокус је јабука, како би се осигурало почетну понуду новог иПхоне, али је почео масовни набавку резервних делова, која се природно постају најважнији ОЛЕД екран. Аппле је очекује да добије од Самсунг Дисплаи 75 милиона ОЛЕД екран, што чини 14% глобалног ОЛЕД екрана излаза. Преостали део од Самсунговим сопствене варења, један део бити као Ву од домаћих произвођача мобилних телефона.

Зарадите новац од продаје екран, зарадити продајом мобилни телефон, мобилни екран телефона продат такмичара, продате ривал компаније Самсунг упориште, ово је начин зарађују новац за Самсунг!

Можемо замислити, за Аппле-ов снаге и угледа, у сваком случају, Самсунг не плаши разбијање јабуку. Али Аппле је такође морао да направи неке компромисе, из свог напуштање ЛЦД окренуо ОЛЕД и истакао да је снабдевање Самсунг, који сам по себи представља компромис. Међутим, оно што је снага Самсунг усудио да буде толико јака и динамична да прекине и за друге цоопетативе партнерима?

У ствари, уопште компанија цанн'т сустигне Самсунг царства, на много начина, Самсунг је ухватио домаће грло: на екрану, екран Нокиа АМОЛЕД је маинстреам, у ствари може бити закривљен екран склапање је Самсунгов административно магија. До водећег машину хигх-енд, доле на хиљаде машина, не постоји мањак Самсунгове екран, многи произвођачи су поносни на то, да се покаже. Само екран пошиљке, ЛГ профит десетине милијарди. Поред тога, у меморији, процесор, Самсунг је такође заузимају монополски положај, домаћи бренд мобилног телефона на добром употребом додатне опреме, прва препрека је да Самсунг да плати "школарину": Меизу на Самсунг Екинос 8890, нема недостатак Самсунг Ворг; ОППО, Виво продаје, и слободно да се не исплати Самсунг; чак и јака као Хуавеи, екран је имала више или мање зависи од Самсунг кући, самим тим и монопол снажног, богатог профит!