info@panadisplay.com
Представити ситуацију за развој малих и средњих величина ТФТ-ЛЦД и

Представити ситуацију за развој малих и средњих величина ТФТ-ЛЦД и

Jan 17, 2017

Мала и средња величина ТФТ-ЛЦД панели, обично испод 5 генерација ТФТ-ЛЦД производне линије за производњу, апликације у односу са већим, више широко, углавном у мобилним телефонима, лаптоп рачунари, дигиталне камере, дигиталног камкордера, ПДА, ауто емисије, МП3, конзоле за игру и друга поља, неке нове апликације се такође појављују. Кина је највеће тржиште на свету за мала и средња величина ТФТ-ЛЦД производе потражњу, укључујући мобилне терминале, забаве приказује (МП3/МП4 портабл ДВД, конзоле за игру, итд), ауто показује, посебно брзо расте индустријске инструмент | инструмент.

За електронику, обоје велику величину ТФТ-ЛЦД екран или мала и средња величина ТФТ-ЛЦД екране, је један од кључних приказ компоненте и конвенционални став је био непоколебљив у наредних десет до двадесет година.

Мала и средња величина ТФТ-ЛЦД се углавном користи за мобилне и портабл електронске производе. У овим областима, нови производ стилове, традиционалних производа и стално ажурира, тренд за персонализацију и диференцијације. Ова разноврсност и покретљивости, обоје у доношењу потребама тржишта за мала и средња величина ЛЦД се мењају и има сегмената. Са друге стране, апликације пољу овај попреко и разноликост производни портфолио и производње линија флексибилност за произвођаче иновативне пословне моделе и оствари диференцијације пружају шири простор, такође пружа могућности за интервенцију након произвођача, али у исто време техничке и оперативне захтеве је релативно висок.

Мала и средња величина ТФТ-ЛЦД индустрија у Кини је још увек у раној фази, мале и средње величине ТФТ-ЛЦД технологији и оперативне тежине није мањи него на велику величину ТФТ-ЛЦД.

У овом тренутку мала и средња величина ТФТ-ЛЦД производа тржишту је постао више широкој употреби, да ли екран лаптоп рачунара, куци, Оффице аутоматизације у производњи или јавним.