info@panadisplay.com
Наш народ се фокусира на ЛЦД панела

Наш народ се фокусира на ЛЦД панела

Mar 06, 2017

То је добра ствар која дисплеј индустрија развија добро, али претерана инвестиција, посебно у панелу индустрији, привукао националну пажњу, и да подсетим локалну власт не слепо, види огромне непосредних и краткорочних интереса, а игнорише дуго ~ ни интереси, глава, сипа, неће изазвати велике губитке у обнови. На прошлогодишњем ДИК 2016 Пекингу самита, Ванг Веивеи, директор електронском подели Министарства индустрије и информационих технологија, истакао недостатке развоја индустрије, а предвиђа се да ће будућност земље може подесити у политика.

Главни проблеми на развоју екрана индустрије: прво, индустријски ланац може бити слаб, узводно материјал 70% и даље ослањају на увоз, будућности земље се надају више материјала локализација, дати неку подршку политике. Други је опрема, посебно је кључна опрема није независна истраживања и развој, иако постоје нека опрема руковање може бити само локализација, али постоје неке кључне модели и друга опрема тек треба да увози велике количине проблема кључних опреме ће озбиљно ограничити развој Кине екрана индустрије. Треће ниске додане вриједности, на панел пошиљке копно чине 22% од света, од 2018. ће бити даље. Али приход од продаје чине само 3% од света, што показује да су наши производи су ниске додате вредности, хигх-енд производи у Кини није јак глас, чак десет инвестиционих лица, производ хомогеност озбиљно.

На основу горе наведених разлога, држава позива за локалне самоуправе и рационално инвестирање. У овом тренутку, тренд развоја на дисплеју индустрији, влада инвестиција ентузијазам локални висок, као што су национална Кини за производњу 2025 спроводи темељно, утврдио да је локална самоуправа да прогласи локална током периода од 13. петогодишњег 14. пет година и glavni индустрија, чак 22 покрајина ће приказати индустрију као главни индустрије, жели да позајми током 13. петогодишњи показују развој индустрије замах подстакне локални економски развој, али жеља је добра, а релевантни одељења држава је веома опрезан, Министарство и министарство финансија ће, такође ноте лидере локалних власти, надам се да пажљиво одабрати индустрију, да подсетим оне који немају услове на неки други начин да сазнате нешто више погодан за развој локалне индустрије , тако стимулативно делује на локалну економију биће јасније.

За ово, држава је почела да се приказује индустрије да спроведе реструктурирање великих размера, јачање укупне планирање у индустријској политици, у планирању развоја информационог индустрије ће бити објављен у новој емисији као правац да се фокусира напред, фокус на подршку razvoj нове генерације технологије екрана, и мастер нови ОЛЕД-може постати комплетан процес нова тачка раста технологије, али и проширити поље примене у настајању низводно од екрана, тако да од три димензије распоред, а него низак ниво поновљеном изградњи, развојни план ће бити да планирају акције у 2019 три године да се развије поступак за пријевремено пуштање на слободу у 2017.

Кина производња 2025 кључне области технологије мапе пута, ће се фокусирати на пружање подршке техничке смернице. Јачање индустријске подржава капацитет, који подржава капацитет је сада два аспекта, један је подршка владе, други су такође активно промовише материјалне предузећа, предузећа са предузећима опреме уређаја, развој предузећа је заиста материјал током читавог развоја заостаје у индустрији, развој идеја, и способност да се обаве техничке резерве су довољне место, али кинеска индустрија у таквој великој мери у индустрији, ако не нека подржава подршка капацитета, вероватно је да ће бити неких сличних ЗТЕ проблеми и даље јављају, посебно низводно предузећа надају уређаја предузећа, као што је кључно пажње. Верујемо да ће у наредних пет година или чак подржава капацитет изградње индустрије постала важан део такмичења у наредних десет година.

Подршка политици, релевантни одељења државе кроз индустријску трансформацију и унапређење да подржи изградњу индустријских ланац подршке капацитета, као што су узводно материјала, опреме, одређену подршку. Изградња Министарства индустрије заједнички развој и Комисије за реформу да подржи кључне пројекте кроз посебне грађевинских фондова, а то је због тога што централна власт инвестиција конструкција, подстицање развоја прикупљање индустрија нове дисплеј индустријске зоне, не цвета свуда у земљи, промовише развој индустрије је веома потребно. Министарство финансија у сарадњи са Министарством финансија о увозу и извозу робе бесцарински политике, опреме Порез на додату вредност рате подршку плаћања политике.

Оптимизира индустријске распоред, и водити социјалну улагања. Због децентрализације одобрења инвестиције, локалног развоја ентузијазма индустријске, у оптимизацији индустријског распоред, уз помоћ неких земаља као што су полуге, капитала и политике, активно води социјалних ресурса, као што су финансијске институције, инвеститори могу даље акумулирају, даље акумулација у избору инвестиција предмета. Истовремено, надамо се да ће релевантни удружења, националне асоцијације, локална индустрија удружења активно објављује информације о делатности за заједницу да промовише развој ситуације индустрије, импулс за сузбијање слепо инвестиција, како би се спречило дуплирање. Национална асоцијација и промовише, ово је фокус у наредном кораку, на дисплеју индустрији развијеног у тако великом обиму и, уколико не постоји национални ће представљати индустрију подесите предузећа и домаћих и страних размене, и да ће извршити утицај од много ствари.