info@panadisplay.com
ОЛЕД-3Д Тоуцх повећање трошкова, ИПхоне8 ће бити скупљи

ОЛЕД-3Д Тоуцх повећање трошкова, ИПхоне8 ће бити скупљи

Mar 15, 2017

Страни медији (9То5Мац) наводи Дигитимес пријавио да ОЛЕД верзија 3Д за модул Тоуцх Сцреен кошта $ 15, у поређењу са постојећим иПад 7 3Д модула који се користи у контакту повећан за 60%. Страни медији предвидео да ће повећање трошкова чине иПад 8 постати најскупљи у историји једне иПхоне.

Према ДигиТимес извештајима, ОЛЕД-верзија иПхоне ће бити додир сензор преклапања на екрану АМОЛЕД да подржи рад 3Д Тоуцх, АМОЛЕД екран од Тајван ТПК (Чен објешен Оптоелецтрониц Тецхнологи) снабдевање.

У извештају се наводи да ће добављачи почети да снабдева делове у четвртом кварталу, још једном наговестио да иПхоне може да буде пуштен након септембра, што је касније од традиционалног време иПад листинг.

Како је екран се мења од ЛЦД до ОЛЕД, функција 3Д тоуцх такође треба да буде редизајниран. У извештају се наводи да је АМОЛЕД екран веће захтева нову врсту 3Д Тоуцх сензора. Нови сензор обухвата више комплексан процес производње, што је довело до повећања трошкова. Трошкови модула 3Д Тоуцх у иПад 7 серије је $ 9, док се очекује да ће трошкови 3Д Тоуцх модула у иПхоне 8 да достигне $ 15.

$ 6 повећање значи више од 60% од цене расту. Узимајући у обзир да су остали делови нову машину дизајниран да буде новије и сложенији од трошкова производње, наизглед мале повећање трошкова за многим деловима ће на крају довести до изненађујуће повећања укупних трошкова новог иПхоне. Јер Аппле је мало вероватно да профитира од тржишта да умири тржиште, и на крају повећати трошкове за потрошачи треба да плате. Тренутно у продаји иПхоне 7 Плус 256ГБ верзија (са највишом) малопродајној цени од $ 979 (копно званичном сајту $ 7988), у складу са овим преглед иПхоне 8 цена је више од $ 1000 није немогуће.

Интегрисани медијски извештаји, јабука требало би да буде објављен касније ове године, три нови иПхоне. Поред свих очекивања новог иПхоне-8, поред постојећег иПхоне 7 и иПхоне 7 Плус итеративном верзије надоградње. Именовање "иПхоне 8" не може бити коначан назив за ослобађање. Гласине иПад 8 ће користити нови све дизајн стакла тело, без граница 5,8 инчни ОЛЕД екран, са 3Д сензором карактеристике предњу камеру, подршку за бежично пуњење, дужи живот. Сензор за отисак прста и виртуелни тастер Хоме су интегрисани у екран.

Два "7С" производи треба да буду доступни на редовној основи у септембру. Међутим, с обзиром на заостајање у ланцу снабдевања, ОЛЕД-верзија иПхоне или касније неколико месеци на листи.