info@panadisplay.com
Нови иПхоне и иПад ће користити ОЛЕД екран

Нови иПхоне и иПад ће користити ОЛЕД екран

Mar 27, 2017

Када је Аппле лансирао нову 9,7 инча иПад Самсунг је такође намерава да зграби насловне стране, они су спремни да се окрену целог екрана ОЛЕД-таблет ПЦ у. Поред тога, Самсунг је такође поменуо да јабука тестира за будућност ОЛЕД иПад.

1490408815731079937.јпг

ИПхоне8 је идентификован помоћу екрана ОЛЕД (магинари граф иПхоне8)

Према извештајима медија, ЛГ Дисплеј планира да почне свој таблет рачунар користи ОЛЕД екран да замени. Предвиђа се да ће Самсунг на крају приказати целу линију Таблет производа користи ОЛЕД екран. Самсунг Елецтроницс је одлучио да ослободи ОЛЕД екран за таблете и лаптоп ове године. ОЛЕД-Таблет ће бити покренута у другој половини ове године.

1490408815778095936.јпг

Речено је да следећа генерација иПад ће се користити ОЛЕД екран

Јер ће Самсунг дисплеј у првој половини ове године за Апплеов нови иПхоне 8 ОЛЕД екран ОЛЕД екран довести до снабдевања 5-6 инча уске, тако да ће бити тешко за набавку таквог ОЛЕД таблете и лаптоп екрана. Даље наводи да јабука такође разматра употребу свог ОЛЕД екран за иПад. Постоје индиције да јабука такође разматра употребу ОЛЕД екрана за иПад. Прича се да јабука верификује перформансе и квалитет екрана ОЛЕД је погодан за таблет рачунара. Када се тестира, јабука је вероватно да ће покренути ОЛЕД иПад.

Постоје гласине да је Апплеов 10.5 инча ИПад Про ће бити лансиран следеће године, уколико намерава да прати дизајн иПхоне 8, опремљен ОЛЕД екран је веома вероватно. Можда ЛГ спомиње јабука тестира екран ОЛЕД је за ову иПад ПРО. Разлог није покренути овог пролећа, врло је вероватно да ОЛЕД екран производни капацитет није довољан.