info@panadisplay.com
Копно панел Произвођачи Куповина Много опреме, КЛЕР веће може суочити са ситуацијом вишка залиха следеће године

Копно панел Произвођачи Куповина Много опреме, КЛЕР веће може суочити са ситуацијом вишка залиха следеће године

Mar 20, 2017

Бернштајн је посетио Асиа електронски ланац снабдевања, разговарао је са 23 предузећа и индустријских стручњака, изјавио је да "Кина синдром", фабрика поход узводно опрема индустрија је повољна, али претерано улагање може да ОЛЕД панел лице велике проблеме у 2018. године.

Мотлеи Фоол и Барон пријавио тај део панела, кораци КЛЕР капацитет фабрике спринт изнад очекивања, опреме и материјала пословања је корист од капиталних трошкова циклуса ОЛЕД.

Семицондуцтор делови имају сличну ситуацију, фабрички земљиште инвестирала у 3Д НАНД, порасла потражња полупроводника опрема. Меморија, садашњи снабдевање ДРАМ је још увек чврсто, 2017 ДРАМ цитати и даље оптимисти.

Бернштајн је упозорио да је земља превише активан проширење производних капацитета, ОЛЕД страха од превелике понуде у будућности. У извештају се наводи да је пре две недеље, Бернстајн је истакао да ће друга генерација течних кристала (ЛЦД) и ОЛЕД Капитална потрошња скока у другој половини 2017. и 2018. године бити велики проблем. Посета Азији такође потврдио да су креатори панела Кина засноване бори за проширење ОЛЕД капацитета.

1489929115347083275.јпг

Међутим, тренутни ОЛЕД панела је још увек топла. У извјештају се наводи да је друга половина ове године, Самсунг је требало да испоручи 80 милиона комплета интелигентне машине ОЛЕД панел за јабуке ОЛЕД добит је боље него што се очекивало, оперативна маржа порасла је са 20% на 25%. Због концентрације ОЛЕД снабдијевање Самсунг Елецтроницс и Аппле, иако паметни телефон РТЛ фабрика у Кини је спреман да плати цену ЛЦД панела да купи ОЛЕД, још увек не ухвати. Јабука КЛЕР уговор је уговор безусловна плаћање (Таке - или - уговор), флексибилан цена ОЛЕД панела је $ 75 до $ 80, много већи него што је $ 30 напорног ОЛЕД панела.

Валл Стреет Јоурнал (ВСЈ) пријавио на јапанском верзији 7, према људима који су упознати са детаљима односа (Схарп) открила је да СХАРП планови да одустане од око 100 милијарди јена да се прошири план производње ОЛЕД панела, планова у следеће године (2018) ОЛЕД панела повећање капацитета на 30 хиљада комада минимум Јапан многих биљака, инвестиције ће бити нижа него у септембру прошле године износ објавио 74%, али то је углавном како би сустигли Самсунг, налоге иПад.