info@panadisplay.com
Самсунг Потврђено да наставе да пружају Аппле ЛЦД екран, али постоје Производи Коришћење ОЛЕД

Самсунг Потврђено да наставе да пружају Аппле ЛЦД екран, али постоје Производи Коришћење ОЛЕД

Mar 01, 2017

Према различитим извештајима показују да је Аппле одлучио Самсунг као своју екрана добављача да обезбеди ОЛЕД екран, што значи да је будућност вероватно да покрене јабука ОЛЕД екран производа, посебно иПхоне телефоне. Нокиа која је увек пружа ЛЦД екран за Аппле биће у великој мери утиче, тако да је спољни свет је изразио забринутост због налога сцреен ЛГ је. Међутим, Нокиа директор фан је рекао да не бринем, јер Аппле и даље има ЛЦД производа.

КК 截图 20170301114512.пнг

Он је рекао да је пропаст ЛЦД предвиђања је рано, али сада на екрану тржиште ОЛЕД иако топло али не и потпуни пренос ЛГ такође има ОЛЕД пројекат и направио добар напредак, неопходно је да се промени однос. Аппле неће у потпуности бити пребачени у ОЛЕД екран. И потврдио да ће обезбедити ЛЦД производ за Самсунг.

Његов опис је потврдио три ствари са стране. Прво, Нокиа посветити више пажње производњи ОЛЕД екран и стога ће поништити или чак смањити производњу ЛЦД екрана, иначе неће бирати ЛГ као добављача ТВ-екрана на ЛЦД. Друго, ЛГ ће наставити да служи као добављача иПхоне Аппле и мејнстрим производа и даље је ЛЦД екран ове године, вероватно је да је иПхоне 7С серије телефони. На крају, то подразумева да је Аппле ОЛЕД екран производе ове године, али продавац није Моторола.

Раније гласине Аппле има три врсте телефона, а то је десет годишњице издање иПхоне 8, као и иПхоне 7С и 7С Плус. Након два је конвенционални надоградња, бивши ће донети много свежих елемената и дизајна.