info@panadisplay.com
ЛЕД не само што је то приказано би требало да буде придружено нам животне средине

ЛЕД не само што је то приказано би требало да буде придружено нам животне средине

Jan 17, 2017

У 2008, на национални стадион (бирданд #39; с гнездо), у публици више од 90 000 гледалаца и милијунима гледатеља ТВ присуствовали колектив, одржан је Олимпијаде у Пекингу свечано отварање. Када домаћин огромна слика Цхинаанд #39; с 5 000 година историје цивилизација полако почели пред публиком, колико људи толико узнемирило да #39; с раскољу, атмосферске и јако дуго прекрасну, невероватно. Иза тога је велики број тих приврженост од ЛЕД екран (сазнао да се та слика се састоји од милионе сијалица до извезено). Објективно гледано само ЛЕД приказ екрана како би се спровеле овај важан задатак.
Не само да је алат за приказивање информација
Из прва један би-боја ЛЕД приказује екран у пуном колору, из на отвореном и у затвореном простору СМД линију, а потом у СМД, затворени и отворени ЦОБ. Након година развоја, сада ЛЕД приказ производа знатно обогажене и ЛЕД екрани који се користе на више места. ЛЕД екран као средство за информације, њену вредност у потпуности одражава се, али чврсто је поправио ову ознаку.
У развоју времена, технологија напредује, људе и ЛЕД екрана #39; с мисли су константно омогућава прилагођавање и мењање. За ЛЕД екрани, ЛЕД екрани, један од њих је како да се додатно рударска потенцијалну вредност, разбијање прокњижена вредност својих постојећих ознака, НАВЕЛО приказа за изглед назад у јавни приказ.
Да идем у два корака: прво, како да измените иновативне дизајне, ЛЕД екрани већу интеграцију у околином, овај корак предуслов, заснива се, други, из језгра да траже пробој. Знамо да су предности ЛЕД екран је врло јасно, као што су високог сјаја, штеди енергију, дуг живот, приказивање угао, тако да се његов потенцијал је врло велики, кључ је како користити креативност у додирните свој потенцијал.
Како да би се уклопили у своје околине
У отвореном ЛЕД екрани високо нескладну са околином питања постају све истакнутија, ће да се претвори у ЛЕД екран разбистримо када одређени ниво загађења светло, и не ради као на цитyанд #39; с ожиљци. У том циљу, тренутни Оутдоор ЛЕД екрана је суочен са све више строге прописе. Али као урбани пословне активности, представљају носилац модерног духа, град од ЛЕД екрани, своју улогу не би требало да се превиде.
Како цемо мерити контрадикције и сукоби између та два? Како се сломити ову срамоту? И једино решење је боља интеграција ЛЕД приказ окружења, потпуно елиминисати тај раздор, оптималне резултате је направити ЛЕД екрана је постао један од цитyанд #39; с јединствени крајолик, пусти их да бисте повећали вредност за то. У пољу оутдоор ЛЕД екрана, тренутни индустрије многим предузећима да креативно екрана савршено пристајање са околних зграда, прави ЛЕД екрани да постане ново обележје града, визит карте. Зхоу минг, на пример, андqуот; Асиаанд #39; с првом оутдоор ЛЕД дисплаyандqуот; пројеката , као што је Ли Xианг-Хуи андqуот; Xињиангу хиљада квадрата метара ЛЕД екрана, цхуангзхи зграда, софтвер Паркандqуот; пројекат.
У затвореном простору, такође се суочава са таквим проблемима. Како направити ЛЕД приказ веће интеграције у средину? У ствари, треба да урадимо креативних решења. У том контексту, слика екрана је пример који може да се примени. Када се селимо из даљине, понекад чак ни гледао уља насликао екрана из непосредне близине, без пажљиво с обзиром на то, никад не бих имати мислили смо да је комад ЛЕД екран, али то је потпуно као да види слику. У погледи, то је не само у доброј форми, али може да нам донесе неку врсту неочекиване лепоте.
Овде је изазов: како да дизајнирате више хармоничан са својих граница за околину; Како оптимизирати додатно квалитет ЛЕД екран; Како да облик дизајн ЛЕД приказује екран и да се утопим околно окружење или изградње у целини. Ово је питање на које морамо размислити.
Из језгра пробоја
ЛЕД приказивање индустрије тамо су многе предузећа са коренима у креативном приказује и је запоцео своју каријеру у екране слику неке предузећа у развој и производњу, а то је да преиспитамо вредности ЛЕД екран. Лепе слике од Пекинга, Олимпијске игре, на почетку земља #39; м, бојим се да нико неће да мислим да је гигант ЛЕД екрани, али да будем потпуно иип.ког у стварању тешке, богате, уметнички атмосферу. Ове и #39; с ЛЕД приказивање вредности неке друге.
Будућности, с даљи развој ЛЕД екрана Панелу, са јавне потрошње потражња за персонализацију, прилагођавање и уметности, такве сегменте производа--као што је подлога за екран, креативни екрана ће процветати пред свима.
ЛЕД приказ индустрија је ушла у период од уско грло у развоју, суочавамо са капацитета "и" цена конкуренцију, огроман притисак Разблаћени профита. Теку , више у тешким временима, када треба да имамо добар план за будућност. Ако смо приказује можете прилагодити и промените начин мислимо, из вредности размишљања о томе како се свесни доприноса ЛЕД екран веци, дебљине производ шаље изјавио за креативну земљу. Изгледи за кинеске ЛЕД екрана индустрија је врло бистар, могу радујемо сјајније сутра.