info@panadisplay.com
Правцу развоја индустрије ЛЕД екрана у будућности

Правцу развоја индустрије ЛЕД екрана у будућности

Jan 17, 2017

Прво , да сачувате енергију, нискобуџетне развој
ЛЕД је један врло енергетски ефикасна, његове карактеристике су: висока ефикасност светло, дуг живот, лако контролисати, без одржавања; То је нова генерација солидан освестити извора, запали боја и меко, лагано, живописне, мале губитак, ниском потрошњом енергије, зелене еколошке заштите производа. Ово је одлучио од стране главне националне политике и глобалне економије.
Друго , за развој на лаган и танак
Више и више које предводе приказа развоја у овај правац, као и видео захтјев, рекламирања екран висине и тежине потребан више лаган и погодан ЛЕД приказ самог. Многи подови од зграда да поднесе тешке прилог, изградња оптерећења, фондација притисак није лако прихватити. Постоји један инсталлер товара. Тамо се може видети у свакодневном животу, уобичајене електронске производе постати тањи, многи телефони су танки као производ праменове и монитори рачунара, такође су на путу да танка. Танак , лаган терет сходно томе, то је згодније транспорт, на екрану за лако Скупштина. ЛЕД екрани мора помно прате главне токове електронског производа. андqуот; Пенетратионандqуот , андqуот; пенетратионандqуот; односи се на проветравање и запали пренос, ако ЛЕД велики екран је инсталиран у врхове високих зграда, тако вентилација је веома важно. Вентилациони стопа повећања, мање отпора ваздуха, отпор јачи, већа заштита од ветра производа.
Ако ЛЕД екрани инсталиран у странама високих зграда, производ могућности да светло, то неће утицати на затвореном паљења, у супротном производ, постаје мртав зид, која је сада постављена ЛЕД екрани многе детаље питање, одабиру место инсталације је потребно много комбинованих одобравања, повећао се блокира. Реализација лаган, танак па да развој ЛЕД приказ простора за развијање. Изнад свега, лаган, танак и тренд развоја ЛЕД приказ екрана.