info@panadisplay.com
Корејски медији: Кина и Кореја панел Индустрија Гап Само остаје 0,9 година

Корејски медији: Кина и Кореја панел Индустрија Гап Само остаје 0,9 година

Apr 12, 2017

Према иностранству извештајима медија, Самсунг смарт телефон и глобалну мрежу брзине јужнокорејске индустрији науке и технологије, водећи ивица постепено нестаје, Јужна Кореја Истраживање Извештај је истакао да тренутно постоји 24 површина водећи континентални индустрију преосталих мање од 1 године, јаз између две стране сужен.

Блумберг тржиште пријавио да, иако Јужнокорејски опозициони председнички кандидат Вен Заииин је предложио наредних 5 година да убрза развој нових економских планова технологија погон, али према најновијем извештају из истраживачких института, као што су Корејски Индустри Ресеарцх Институте (Киет) у, то је 5 година након Кина преузела у области хигх-енд смарт телефона, носиве уређаја, меморијских чипова, и паметне електронике.

А у Панел, биотехнологије и других 24 области, јаз између две стране само 0. 9 година, што представља Јужну Кореју без снаге, ускоро ће бити претицања. У извештају се истиче да је Кина гура "производњу 2025" у Кини, у нади да пребаци традиционални модел у индустрији рада интензивно на више врхунских индустрије као што су авио.

И Кине технологија у области сустизања, угрозили Кореја повезане компаније, експерти су указали да је напредак Кине индустрије, промени ланац вредности између Кореје и кинеских предузећа, Јужне Кореје предузећа морају проширити инвестиције, производња више конкурентних производа.

У главном индустрији, Јужна Кореја изгледа да се води Кину у индустрији полупроводника и панел, каже Ким Хјеон воок, економиста у Сеулу Институту за СК, а влада би требало да недвосмислено суочава са проблемом и да је неопходан план реформе.