info@panadisplay.com
ЈДИ ће проширити Панел возила капацитета Тоттори Фацтори

ЈДИ ће проширити Панел возила капацитета Тоттори Фацтори

Mar 21, 2017

Јапан дисплеј (ЈДИ) објавила је да, како би се задовољиле са све растућим захтевима тржишта, највећа база за производњу ЈДИ приказ возила у фабрици Тоттори ће проширити свој производни капацитет 12%.

Према ЈДИ извештају, фабрике Тоттори требало да почне са радом у новембру 2017. ЛЦД капацитет производње стаклену плочу ће бити појачан за 12%, а једна нова линија за аутоматско склапање априла, за прототип производа и напредном ЛЦД процеса развијених.

6362568283238482541504058.пнг

Вођени тренд умрежених возила, тренутни број посматрача инсталираних по возилу наставља да расте, очекује се стопа раста тржишта на дисплеју возила остати на око 10%, више него на аутомобилском тржишту. ЈДИ ауто дисплеј одељење настоји да побољша тржишни удео приказа аутомобила, и планирање 2021 фискалну годину прихода екрана аутомобил повећан за око 2 пута у односу на 2016. годину.

Нова монтажна линија аутоматизација модул, ће значајно побољшати ефикасност ЈДИ развој производа и брз одговор на захтев купаца за диверзификацију. Поред тога, ЈДИ ће наставити да обезбеђује, промовише ефикасно, високу поузданост ЛЦД, да би се задовољиле потребе пројектовања возила у флексибилности дизајна, малу потрошњу енергије и брзи одговор.