info@panadisplay.com
Каже се да Оштро ће се проширити ОЛЕД инвестиција, повећање производње

Каже се да Оштро ће се проширити ОЛЕД инвестиција, повећање производње

Mar 08, 2017

Валл Стреет Јоурнал (ВСЈ) пријавио на јапанској верзији, у складу са људима који су укључени, Самсунг планира да одустане око 100 милијарди јена да прошири производне план ОЛЕД-панел, план у 2018. ОЛЕД-месеца панелу најнижи принос повећан за 30 хиљада таблета у јапан многих биљака, plan у 2018. ОЛЕД панела излаз је порастао на 30 хиљада најнижим таблета у фабрици Јапан, више инвестиција ће бити објављен у септембру прошле године, износ до 74%, али то је углавном како би сустигли наређења Самсунг, Аппле.

Оштар најавио је у 30. септембра прошле године, ће пасти око 57 милијарди 400 милиона јена за постављање производњу ОЛЕД панела линије (пилот линија), као и пратећа опрема увоз пословање и на три ће изазвати, је у 2018. К2 очекује (4-6 месеци ) омогућена. Оштар је истакао да је производна линија је углавном акумулације ОЛЕД производног панела потребних знања, побољшати принос истраживања технологије производње и развоја, а такође ће извршити малу производњу обима, испоруке купцима.

Валл Стреет Јоурнал је истакао да Гигабите купити СХАРП прошле године, указао да ће потрошити 200 милијарди јена гради фабрику ОЛЕД панел, али према односу између учесника је истакао да је Гигабите након истраге након анализирања ОЛЕД биљне трошкови изградње ће стићи до najniži процењена вредност од 3 пута (600 милијарди јена), јер овај план се очекује у изградњи постојећим експанзије биљке малог обима производњу ОЛЕД капацитета.

Цити Оф Цхаин Дисплеј Набавка Цонсултантс Ресеарцх Институте (ДСЦЦ) суоснивач: Тамура Ксома рекао, СХАРП планови за изградњу годишњом производњом од око 15 милиона комада интелигентног мобилног телефона са ОЛЕД интелигентном телефона панела мобилног, али је глобална годишњом производњом до стотине милиона, тако да је за СХАРП у ОЛЕД тржиште плоча има одређени статус, потребно је даље ширење производње. Тамура Ксома је рекао да је 2020. године паметни телефон са ОЛЕД проценама тражње панел ће достићи 1 милијарду, тренутни ниво 2 пута.