info@panadisplay.com
Интелигентна ЛЕД екрана: Тренд

Интелигентна ЛЕД екрана: Тренд

Jan 17, 2017

У доба Интернета, интелигенција је врло популарна рец, Смарт Цитy, паметан саобраћај, паметан сигурност и тако даље. И ЛЕД екран није изузетак, како би испунила потражње на тржишту, интелигентни правац развоја трендови постају очигледни.

Традиционални режим, сваки ЛЕД екрана захтева ручно управљање и суровој средини продужена, високо неуспех стопа и једноставним одржавањем сваку услугу потребно одређеног времена, људство и ресурсе. Међутим, са брз развој науке и технологије и економске, које предводе приказа користе се више и више широко, икада повећање количине у исто време, дај менаџера тежак проблем, и то је како да сачувате времена, напора и трошка за управљање великог броја екране. Због тога, многе компаније направио много покушаја у овом тренутку и изазов. У том контексту, интелигентна ЛЕД екран се појавио и користи се у областима које захтевају то.

Такозвана интелигентна ЛЕД екрана, је у ствари комбинација екрана и Интернет, схватити удаљеног објављивања груписањем, даљински управљач, даљински надзор и скупина ЛЕД приказ Величина екрана са више десетина стамбених блокова, стотине блокова, чак и на хиљаде долара. Када приказ када постоји проблем, то ће аларм на спонтано, а затим анализирајте своје државе, неке проблеме можете аутоматски поправити, донекле, смањити обим посла инжењера. Данас , паметни екран је развио зрели, задовољи потребе све већег броја приказа кластера, многи случајеви су у пракси.

Саобраћај је интелигентно приказ области високог у старије, зреле, интелигентна апликацијама, укључујући интелигентна јавни превоз, саобраћај изазвана екрана центра за контролу саобраћаја, електронске информације и тако даље. Апликације у центру за контролу саобраћаја, команда центар као језгро интелигентна саобраћаја, приказ уређаја као финалног производа, за праћење у реалном времену путем услова важну улогу, али такође пружа основу за истрагу. Рута водич екран је главна апликација од интелигентних "екран" када пут саобрацајци, руту водич екран ће приказати ове информације и савете около, Водич за саобраћај дај управљачке програме.

Поред тога, град бус електронски аутобуске станице одбор је такође важно отелотворење интелигентног приказа екрана прозор, користи аутобус ГПС глобални систем за позиционирање јавног превоза информације за управљање центар сервер групе и податке бежичне мреже за пренос, примите и Поштански аутобус иде. Чекање у току јавности ако обратите путем електронске аутобуске станице одбора ЛЕД екрана у реалном времену локацију за знајући унапред да вероватно бити у аутобусу, треба ми пар стаје, колико далеко стижу на станицу, и интелигентна електронска аутобуске станице одбор такође можете да репродукујете информација о времену, путовање кроз услуге као што су референтне информације.

Осим у транспорту сектор представља интелигентна ЛЕД екрана, у пољу надгледања урадио. ВОДИО због савршен приказ ХД, светлине екрана се могу прилагодити и у потпуности предност Бешавне, замењен и Уронити у затвореном простору, ПДП, ЛЦД и други приказивање опреме, који је у широкој употреби у затвореном простору надзорни систем. Затвореном простору приказ је компонента система (ЦЦТВ) надзорне снимке од видео приказа на монитору, да погледамо на предњем крају пошаљи слику. Као саставни део за видео надзор опреме терминала, затворени приказа служи као супервизор "очи", као и ретроактивно истрага је играла кључну улогу.

Са развојем технологије, интелигентна ескалација екрана. Интелигентна екран не само приказује високе дефиниције, глатки, динамичке слике и видео записе, и нуди више функционалности и услуге за Потрошачки коришћење и уживање, јачање интеракције и лично искуство потрошача, прави потрошачи се ЛЕД екрани од традиционалних спецтатор са Еxцханге сервером у нове објекте. На пример, привуче Схангхаи метро станице у оквиру појавио се "је била кувана јаја" догађаја, КФЦ КФЦ користећи ЛЕД екрани пролазника интерактивне доручак за оглашавање, публицитет свој доручак нови "је кувана јаја", Метро станице унутар публике могу у великом екрану ЛЕД Сханг локацији имитација КФЦ КФЦ "је била кувана јаја" процесу одлучивања у играња јаја, и кресиво брашно и јаје око торте , и пакет унутар пуњења, акцију, на 0, умор од пута стопа одразити на велики екран Сенг, док вољу изазвале која одговара за звучну повратну информацију.

На пример, раније Инфрацрвени сензор ЛЕД интелигентна "екран" инфра црвени сензори на врху приказа екрана испред тијело је сенка и тело контроле дугмади на екрану екран и на екрану, можете да репродукујете популарних игара као што су лубенице. На пример, помоћу интелигентне мреже облак приказа игра долази са минијатурном камером видео хватање слике и приказивање рекламне присиљавати публици да искусите виртуелну кабину, скенирајте QР кôд куповину; подаци ухватите, прецизно записа публику број, Пол, забринут за дужину, и тако даље.

Под брзи развој Интернета, интелигентна ЛЕД екрана мора да буде велики тренд, која ће постепено у више области апликације, постати врхунски уживања и контролише уређај за приказивање. Предузећа желите да развију више на дужи рок, морате гледати их да искористе такву прилику.

Приказује тренд будућег развоја ЛЕД, интелигентан приказ будућег развоја је главни и мали простор у једном правцу. "Са тачкама размака сузио, Приказивање и свиме удаљености и са ближе, у близини удаљеност сат ситуације Xиа, ЛЕД екрани могу аутоматско исцртавање перфектно приказану ефекта, слика јасно иде глатко. док су, за име свега и приказа може да постигне "дијалог", екран је по пренесе садржаја такође ће пасивни и преносећи промена за по свим активном примио, такав приказ у упоредном приказу ефекат на можете добити велико од надоградње. Будућност , знатно ће се побољшати народне животни стандард, виши захтеве изложено, врло вероватно да унесете у домове људи, обични робе широке потрошње, интелигентан приказ визију, је општи тренд.