info@panadisplay.com
Глобал лидер! Постоје нови Пробој За Ксиан ултра Виде температуре Ликуид Цристал Дисплаи материјала

Глобал лидер! Постоје нови Пробој За Ксиан ултра Виде температуре Ликуид Цристал Дисплаи материјала

Mar 01, 2017

Репортер сазнао из Института за Кси'ан модерне хемије, истраживачког тима, успешно развило температура складиштења је -45 ~ 103 ултра виде температуре дисплеј са течним кристалима материјал са течним кристалима температуре Дисплеј премашила границу, да реши глобални проблем спорог одговора брзина на ниској температури, разбијање блокада страних стратешких кључних материјала, стоји у првом плану врхунских светских ЛЦД материјала.

Подразумева се да материјал од течног кристала језгро екрану са течним кристалима, ликуид цристал дисплаи директно одређује квалитет Примене, брзину одговора и слике, састоји се од више од 10 компоненти органског течне мешавине, његове вискозности повећава са снижавањем температуре , ниске температуре довести до спорији одзив. Побољшати брзину одзива материјала на ниској температури је постала светски проблем. Дисплеј од течних кристала добро сеизмички перформансе и квалитет дисплеј са стабилношћу и поузданости, имају веома важну сврху у следећој генерацији отвореном простору изложити хигх-енд, али и важна компонента страних напредних оружја, оружја и опреме чине више од 90% информационог терминала. Виде температуре Ликуид Цристал Дисплаи материјалних производа и технологија је био близак блокада западних земаља.

"После скоро 20 година систематског истраживања, утврдили смо основну теорију и начин дизајн течних кристала материјала, и формирао комплетан технички систем са независним права интелектуалне својине." Џонгвеи, вођа истраживачког тима Ксиан модерне хемије Ресеарцх Институте, рекао је новинарима, њихова студија је показала да су главни фактори који утичу на ниску температуру вискозитет течног кристала материјала су Међумолекуларне силе, и остварио нови пробој у синтези течног кристала технологије , иновација кроз молекуларног пројектовања и синтезе типа цлип, молекули течног кристала од слојевитог структура на спиралне структуре, је више од 300 нових течног кристала мономер, опсег температуре складиштења повећао температуре одговора повећава брзине. Коришћењем новог каталитичког методу, реакција купловања и реакција кондензације може да се заврши једном, што не само да побољшава принос и чистоћу, али смањује емисију трошкова и отпада. Тренутно, добили смо више од 20 комада мономера, синтезе и приказ материјала.

Према извештајима, ова ултра виде температура ЛЦД материјала поред да задовољи потребе војног наоружања и опреме, али се такође може користити за посебне мобилне телефоне, аутомобиле и друге спољни ЛЦД екран и носиве уређаје, тржиште могућност је веома широк.