info@panadisplay.com
Од ЛЦД и ОЛЕД, погледај раст индустријске опреме, као и могућности

Од ЛЦД и ОЛЕД, погледај раст индустријске опреме, као и могућности

Jan 17, 2017

Паметне телефоне као представник индустрије потрошачке електронике, високим нивоом исправке доноси бум бум циклус индустрије ланац, овај чланак је из перспективе овај микро-промене ЛЦД ОЛЕД да испитају могућности раста индустрија опреме за аутоматизацију за 3Ц.

Промените из терминала: од ЛЦД и ОЛЕД, ОЛЕД апликације такође у порасту су на крају тржиштима, произвођачи такође убрзала распореда, као и инвестиција
Захтеви за крајњег корисника за приказивање и је Тања, упаљач, бољи приказ променио. Је приказ табле из процеса иновације, на једној руци технологија: ЛЦД до представља иновацију у ОЛЕД, други аспект је материјал: из а-СИ да ЛТПС иновација. Овај променљивим тренд, табла творци су потенцијални, повећане инвестиције у ЛТПС и АМОЛЕД аранжмана, постепено постаје нова технологија ОЛЕД екран, стопа продора ће, како се очекује, постепено побољшање.

Које промене у руту: кутије, низа, сакупи три главне процес промене, производне линије и нових и модификацију
Приказ табле процеса производње широко могу бити подељени у: низа процеса у претходног пасуса (низу), у оквир за у средњем процеса (ћелија) и модул скупштине процеса (модул), ОЛЕД и ЛЦД на процес тамо су две главне разлике: база таблица, светла Скупштине и пробу ЦФ. модула монтажа ову везу, ОЛЕД и ЛЦД процесима изнад је углавном разлика између ове три бода : ОЛЕД смањује на подлози ЦФ; ОЛЕД позадинско модул скупштине аспекти су били изостављен; екран и приказ модула скупштине корак, ламинатинг опрему користе различите првенствено на уклапање пластичне промене. ОЛЕД и ЛЦД свестраност линија за производњу опреме је већи, лакше за надоградњу.

Дељеник мења у уређај за пренос, 3Ц аутоматиком домаћих предузећа ће се, како се очекује, се
ОЛЕД улагања да убрза, јер ће бити повећане потражње за куповину опреме. Бивши пословне јединице и центар опреме већ доминира Јапанска и корејска компанија и послу са опремом за модул је област од домаће опреме ће, како се очекује, направи помак, кључне опреме, укључујући везивање, ламинатинг и тестирања и тако даље. ОЛЕД плима инвестиција за убрзавање процеса, компанија за аутоматизацију 3Ц је веома заинтересован за квалитативне напредак.

Просветљење Прекоморски предузећа: конвенционални тренд, плус језгра
Из Панел је био модул индустрију ланца, у Qиан пасуса пословни погон парне каросерију и пакет везу међу, скоро су је Хан дан опреме од стране монопол, Хоу пасуса модула прокњижене напуњен, и локализацију опрему за откривање је тежила пробој, са прекоморским Ентерприсеа наравно развој Сханг приказ, локализацију пробој у будућности је раст домаћих предузећа направљен од хеавy у у од хеви , фокусиран Yу језгра технологија пробој, и наставак развоја и близу тренд је стално фондација Евергреен максималну тајне.