info@panadisplay.com
Бое показује статус водећа предузећа

Бое показује статус водећа предузећа

Mar 24, 2017

Цене Панел остати стабилан, нова линија за повећање прихода

Понуде и потражње на глобалном тржишту панела су чврсто у 2016. години, цена панел различитих величина опоравка. Бое и друге веће индустрије имају користи од растућег тржишта, је брз пораст коришћења капацитета, јаке испоруке. Очекујемо да ће цене овај талас панел наставити до средине 2017. године, иако је у другој половини нове испоруке капацитета, али ограничени цаллбацк простора. Бое искоришћеност капацитета ће се одржати у више од 90% нивоа, док је компанија флексибилно прилагоди микса производа за постизање оптимизације профита. Са производне линије у Фузхоу Г8.5 2017К2 у масовну производњу, и даље побољшање производна линија структуре и прихода допринос компаније. 16К4 учинак је увео у нагиба тренутку, ми верујемо да компанија има дугорочну профитабилност и нову производну линију, а она ће промовисати будући раст прихода.

Могућности схватање тржишта

Очекујемо да ће просечна величина глобалне ТВ ће се повећати 1.8 инча да достигне ниво од 44 инча у 2017, потражња апликације за друге терминала, као што је екран, је стабилно. Употреба великих величине високе дефиниције ТВ и ОЛЕД екраном, резултира у високом генерације ЛЦД и ОЛЕД капацитета у кратком снабдевања. Бое 2015 прецизно ухватите правац на тржишту, цонтрариан великих инвестиција, Фуџоу Г8.5, Хефеј Г10.5 и Ченгду Г6 генерације (флексибилни КЛЕР) линија од ове године, масовна производња, што је довело до створити замајац раста.

ДСХ пословно планирање је ццлеср, тврдих и меких интеграција

Компанија дугорочна производња посао дисплеј посао, је посвећен "дисплеј, сензор, вештачка интелигенција, велики подаци" Развој технологије и акумулације, у 2014. компанија је покренула Д (Дисплаи), С (Интеллигент Системс) и Х (здравствене услуге) стратешко планирање три главне пословне групе, у комбинацији са својим предностима у ресурсима и технологији за проширење пословног простора.

У овом тренутку, систем пословне интелигенције компаније допринео приход, здравствене услуге распоред позитивно. Верујемо да је С и Х пословно тржиште простор је огроман, дугорочни развој може се очекивати.

Бое као домаћи флат панел производњу екрана, производна линија распоред је завршена, средства клијената су стабилни. На основу недавно бум флат-панел екрана индустрији и суди главни поделу прихода компаније, ми сматрамо да је основна дјелатност бруто ниво добит компаније се вратио на 22% до 25% нивоа 2013-2015, а очекује се стопа раста прихода да остане на нивоу од око 25%.