info@panadisplay.com
Бое Пошиљке рангирани на првом месту на великим Величина вијећа у К4 2016. године

Бое Пошиљке рангирани на првом месту на великим Величина вијећа у К4 2016. године

Mar 01, 2017

Према ИДЦ (Интернатионал Дата) у свету великих габарита ЖК извештај истраживања панел Квиев показују да је у четвртом кварталу 2016. пријава дисплеј у крају сезоне чарапе, глобални велики панел пошиљке Величина ЛЦД опао 3,7% у односу на претходни квартал достигао 204 милиона , у односу на исти период 2015. године опао 6,1%.

ДЦ глобална хардвер скупштина истраживачки тим тржишни аналитичар, Чен Јианзху, рекао је у односу на трећи квартал 2016. године, поред преносиви рачунар панел цонтрариан раст од 5,1%, остали испоруке плоча екрана се суочавају рецесију. Стан Панел је ограничен на терминал тржишта перформансе, низводно произвођача да би чарапе, ове сезоне испоруке пад у односу на претходни квартал од 5,5%, највећи дисплеј пад Панел апликације, очекује се 2017 флат панел испоруке ће бити Таблет Цомпутер производи животни циклус дуго и одржив рецесија повући ефекат.

ИТ Панел, користи од фабрике за ИТ бренд у четвртом кварталу и даље активно складиштења преносиви рачунар панел, преносиви рачунар панел у четвртом кварталу испорука достигао 48 милиона, што је највише од првог квартала 2013. године највише једној сезони рецорд.Дисплаи екрана Панел после два квартала тренд раста, у четвртом кварталу пошиљке са којима се суочава контролу залиха бренд фабрику и пад до 36 милиона комада 3,4%. Ограничен утицај на терминала тржишта, процењује се преносиви рачунар панел и дисплеј екрана панел испоруке у 2017. ће бити суочена са опадајући тренд, биљка панел ће напасти ИТ тржиште панел хигх-енд ЛЦД, увести више високу резолуцију, уске граница и без граница, брзи екран освежавања (ХигхФрамеРате) у ИТ-течног кристала дисплеја, како би се одржао одређени профитабилност.

У четвртом кварталу 2016. године ТВ Панел испорука у односу на крај првог квартала пад од 4,5%, ТВ Панел испоруке у области не само да није смањен, али цонтрариан раст од 0,37%, ТВ-Панел биљка више очигледно планира да промовише величину. 8.5 генерација нове производне линије отворен је 2017. године, заједно са постојећим производну линију са више од 8,5 генерацијама континуираног проширење производних капацитета, процењује се пошиљке ТВ Панел ће незнатно порасти до краја године, испоруке очекује се да ће наставити да расте више од 5%.

ЛЦД екран индустрија конкуренција ситуација, четврти квартал 2016. године, глобална велика концентрација Величина ЛЦД индустрија већи, углавном од стране Бое, ЛГ, Самсунг, АУО, Иннолук дисплеју се приказује пет главних произвођача заузимају више од 80% пошиљки. Међу њима, Самсунг трансформација дисплеј операција стратегија, затварање два и пет генерација седам генерације ЛЦД производна линија, Бое 8.5 генерација кроз сопствени изобиљу способност да испуни ЛЦД екран ниске-енд захтевање испоруке Бое великих димензија ЛЦД панел повећан драматично, и постао је први чин.

У првој половини 2017 Глоб Ал велики Величина ЛЦД индустрије, иако ЛГ дисплеј са фабрика, ТВ-плоча промена снабдевање и однос између првих фактора четвртина утицаја радних дана мање великих понуда величина ЛЦД екран, међутим, цене ЛЦД панел био отприлике стан у другој половини 2016 раста у овој фази, у другом кварталу Буллисх фактори смањују линије капацитет 8,5 генерације наставља да расте, заједно са падом тражње, притиском гомиле до већој од захтева може поновити .