info@panadisplay.com
Да ли Цар Навигатион Системс Бескорисно и треба Цар Креатори их оставим?

Да ли Цар Навигатион Системс Бескорисно и треба Цар Креатори их оставим?

Mar 29, 2017

Сателитска навигација је изузетно користан комад технологије који игра кључну индиректну улогу у безбедност путника превише. Они такође помоћи да уштедите време и много муке које могу настати услед тражи људе за правац. Међутим, у Индији, навигација је узео доста времена да сазри и буде прихваћена. Међутим, од мобилног навигација, посебно Гоогле Мапс је дошао у слику, употреба навигација је повећан на брзим темпом. То не чуди с обзиром на предности Гоогле Мапс виз-а-Виз су гломазне корисничких интерфејса за уграђену навигационе системе.

Са таквом растом популарности мобилних карата, често се упита читалаца у питање корисност пловидбе нуди произвођачима аутомобила. Неки људи су такође осећају да они су приморани да плате за нешто што не желе да то користим Мислио сам да би било добро да погледате предностима и недостацима оба система и покушати да сазнам шта ради боље за Индијанце .

Налазите се првенствено ових дана долази у два облика - уграђени навигацију аутомобила и паметне телефоне или портабл навигационе уређаје. Хајде да погледамо предности и мане тих система да боље разумеју којих једна је погоднија за Индију.
Уграђен Навигатион Прос

1) Сателитски навигациони системи нуде произвођачима аутомобила долази са великим централном дисплеју, који је дизајниран да пружи максималну видљивост без омета возача присиљавања јој / му да скину поглед са пута.

2) Пошто ови системи имају унапред оптерећених мапе у хард диск или екстерни уређај за складиштење, као што су ЦД или СД картицу, они не зависе од мобилне мреже за пренос података за рад. То значи да чак и када сте изгубили приступ мобилним сигнале, за навигацију ће наставити да ради и пружи смернице.

3) Многи навигациони системи су повезани са другим системима у колима па ако понестаје горива и светла упозорења са ниским горива долази на карти може аутоматски приказати најближе бензинске пумпе.

4) Од хардвер и софтвер уграђени система борави у аутомобилу на безбедан начин, не може завршити га изгубити, за разлику од свог телефона.

Уграђен навигационих Цонс

1) уграђен Навигације за аутомобил кошта знатну количину за произвођача аутомобила, које на крају платити као потрошача. Док ови системи долазе са унапред напуњен мапе или ЦД и СД картице, ажурирање их може бити прилично скупо афера. Осим тога, не могу то да урадим са локације комфора у сваком тренутку и можда ћете морати да посетите дилера да би се упознали.

2) Корисник интерфејс већине навигације аутомобил система је ноћна мора, а то не мења без обзира на модел је незахтевним лимузина или луксузног седана. Уписивање адресе, нарочито у Индији, може бити прави изазов. Неки системи захтевају да прво уђе у стање и град, а затим следе га са именом улице и парцели број. Много пута сам успео да унесете адресу у овим системима али проналажење правца на исту адресу у Гоогле мапама траје само неколико секунди. Улазак алфабета је још један задатак, који се осећа старомодан и дуготрајан. Гласовна команда може се навести као решење овде, али сви знамо колико добро ови системи реагују на различите акценте у Индији.

Гоогле Мапс професионалци
1) користећи Гоогле мапе ништа не кошта да неко ко је данас, користећи смарт телефон као скоро све паметне телефоне долазе са Гоогле мапама. Да, чак и иПхоне долази са Гоогле јер Аппле је веома сигурни у обављању својих карата!

2) Добијате Ливе Траффиц ажурирања на Гоогле мапама, које вам могу помоћи да избегнете закрчене путеве и стигнете на одредиште брже помоћу алтернативне путеве. Такође можете добити информације о просечном време да пређе гужву и процењено време постизања одредиште.

3) Ажурирање Гоогле мапе може да се уради овер-тхе-аир и у распону од неколико минута, без потребе да тросим додатни новац.

4) Феединг адресу у систем је веома лако као један ни не треба да знају потпуну поштанску адресу и знајући део ће учинити у већини случајева. Проналажење чак и најудаљенија места не траје дуже од неколико секунди, у зависности од брзине мреже.

5) Многи забавни систем данас омогућавају навигацију податке са вашег телефона који ће бити приказан на екрану вашег аутомобила, што олакшава и сигурније да видите мапе.

Гоогле Мапс контра

1) Гоогле мапс троше пуно батерије па ако је ваш телефон прикључен на утичницу за пуњење, кретање кроз дуге градске комутира превише могао напустити свој телефон са мало или нимало сока.

2) Гоогле Мапс не раде у случају да сте на позив тако да у случају да сте били на дугом позив и да приближава раскрсници, без идеје о где да иду, не очекују мапе да ти дам упутства.

3) Будући да су карте се управља преко свог телефона, можете изгубити приступ њима ако изгуби свој телефон.

4) У подручјима са ниским или без везе, Гоогле Мапс можда неће радити исправно јер захтева везу за пренос података уживо. Међутим, сада може преузети одређену област на меморију телефона и користити га без икаквог мреже превише. Навигациони у овом случају ипак, ће радити само у оквиру преузете области и ништа од тога не може да се појави.

Опције?

Док су уграђени системи имају трошкова и употребљивости ограничења и мобилни телефони имају батерије и ограничења мреже у вези, може се узети у обзир преносне навигационе уређаје. Може се купити ово по цени као ниска као кн 6.000 и ови уређаји нуде готово исту количину информација као наћи у Гоогле мапама. Ово може да се укључи у 12В утичницу вашег аутомобила, ослобађајући свој мобилни телефон у друге сврхе, а може се поставити било где унутар кабине. Једина велика негативна са ових система је да буде преносив, они могу лако да се демолирана. Што се тиче пружања информација, сви уређаји су на истом нивоу, иако Гоогле и преносни уређаји имају предност над возилом један је у облику ажурирање и прилагодљив интерфејс.

Тако би требало да произвођачи депоније у аутомобилу навигацију?

Мој лични одговор би био врло велик да многим произвођачима аутомобила, укључујући већину луксузних произвођача аутомобила, који нуде системе који скоро захтијевају убрзани курс за само раде основне функције. Или Цртам једно писмо сваки пут на глупе тоуцх пад или притисните тастер за улазак једног писмо сваки пут. Чак и мој 7-годишњи син мисли да је тако стара и бесмислена систем! Затим долази питање трошкова, који у данашњем свету не изгледа оправдано када су доступни за бесплатно боље ствари.

Може се тврдити да у случају да немате мрежу, Гоогле Мапс је бескористан и док је то у великој мери тачно, колико нас данас живе у областима које немају ни 2Г везу? Потрошња видео на мобилним уређајима расте огромном стопом сваке године, чак иу руралним подручјима, доказује покривеност није велики проблем.

Најбоља опција је да понуди потрошачима опцију која омогућава корисницима да одражавају своје уређаје на екрану аутомобила, што је где за Андроид Ауто и Аппле ЦарПлаи долазе до изражаја. Ове две паметно повезивање софтвер омогућавају кориснику да раде екран свог телефона са инфотаинмент екрана аутомобила. Дакле, не само да можете држати ваш телефон напуњен, можете да видите правце без икаквих сметњи. Да ли то учинити уграђен навигациони системи бескорисни? Прилично, рекао бих, посебно из индијског перспективе. Према томе, уколико произвођачи могу да развију паметније и лако надоградив система. Било би боље да осим новца потрошеног на навигациони систем и доноси на штедњу до потрошача. Не би више волео да?