info@panadisplay.com
Аппле иПхоне ће Транзит То ОЛЕД екрану у 2019

Аппле иПхоне ће Транзит То ОЛЕД екрану у 2019

Mar 09, 2017

ИПхоне 8 ће бити опремљен ОЛЕД екран је потврђена, али све транзиције иПхоне на ОЛЕД ере мора да сачека неко време. Јужнокорејски медији наводе произвођачи ланца снабдевања новости иПхоне у потпуности прећи у екран ОЛЕД ће трајати две године.

Аппле ланац снабдевања саопстењу иПхоне у потпуности прећи у екран ОЛЕД ће трајати две године. То значи да сви модели иПхоне користи ОЛЕД екран, али и чекати до 2019. године Поред тога, ове године се очекује да ће имати 60 милиона иПад користећи ОЛЕД екран, број наредне године ће се удвостручити, а 2019. је на ОЛЕД .

Произвођачи ланац снабдевања је такође рекао иПхоне 8 флексибилна штампана плоча (ФПЦБ) ће се користити Интерфлек Самсунг мотора (Самсунг Елецтро-Мецханицс) и БХ ФПЦБ вендорс снабдевање. Што се тиче броја налога за ова три произвођача, чекати до априла или у масовној производњи у мају да се утврди.

ИПхоне 8 Очекује се да ће на окупу од Фокцонн, Пегатрон технологије и вистрон, пре вест да је Аппле намерава да пусти Вистрон да 10% налога, очекивање индустрије је 4% пре.

Раније вести, ове године ће објавити три иПхоне нове машине, наиме иПад 7с, иПад 7С Плус и иПхоне 8. Међу њима, иПхоне 7С и иПад 7С плус ће наставити да користите ЛЦД екран и иПхоне 8 као десет годишњице почаст рад, ће користити ОЛЕД екран. Поред тога, иПхоне8 ће користити двоструко стакло + метал фраме дизајн стил, а пуна чаша љуска ће бити кључ за технологију иПхоне апликација бежичног пуњења. Нема дугме Почетна физички, ивицу екрану до ивице дизајна, екран уграђен тоуцх ИД сензора без граница отиска прста и камере.