info@panadisplay.com
Аппле Гот А Стретцхабле Дисплаи патент који се могу применити у ЛЦД и ОЛЕД панела

Аппле Гот А Стретцхабле Дисплаи патент који се могу применити у ЛЦД и ОЛЕД панела

Mar 01, 2017

Сједињене Државе патенте и жигове (УСПТО-) усвојила захтев јабуке за "изграђена у меким улазним и излазним компонентама електронских уређаја" патент, патент описује технологија може да се примени у модерној ЛЦД или ОЛЕД панел. Патент описује флексибилан улаз / излаз екран са уграђеним сензором и систем повратних сила. Традиционални флексибилан дисплеј, као што су Самсунг смарт телефона ОЛЕД, ослањају на пластици.

Да би се повећала флексибилне подлоге, јабука представљен место потребни осветљење компоненте (као што су ЛЕД, микро ЛЕД и ОЛЕД), улазног структуре и проводних трагова формирају облик матрице интерконекције путању. Ови путеви могу бити равна, серпентина или флуктуација како би се боље промовише затезне. Ови путеви могу бити равна, серпентина или флуктуација како би се боље промовише затезне.

Што је још важније, метод треба да смањи или потпуно уклонити основни полимерни слој, остављајући "електронски уређај" или "Исланд механизам" мрежне структуре. Овај дизајн је погодна за лечење савијања или истезања деформације на једном или више димензија без пукотина или разбијање.

КК 截图 20170301091635.пнг

КК 截图 20170301091659.пнг

КК 截图 20170301091720.пнг

КК 截图 20170301091742.пнг

Поред савијања Аппле патента дисплеј такође може бити уграђен у много сензора и електронских компоненти, као што су додир сензора, сензора силе, сензори, итд .. Ови сензори су опремљени иПхоне, иПад и Аппле Ватцх стандарда, што значи да је овај нови тип растегљиве екрану могу појавити у будућим уређајима.

Постоје гласине да ће Аппле користити флексибилно ОЛЕД екран на овогодишњем иПхоне 8, али само на ивици површине екрана ефекта. Патент у растегљиве функционалности екрана и употребљивости ће бити боље, али не знам када ће се појавити у јабуке производима.