info@panadisplay.com
Аппле и Самсунг ће усмерити пажњу на мобилном телефону Сцреен

Аппле и Самсунг ће усмерити пажњу на мобилном телефону Сцреен

Mar 01, 2017

Према Форбес сајту је известио да уз помоћ нове генерације Галаксија С8 екрана, Самсунг ће рангирају пред Аппле на пољу паметних телефона.

Шта то значи за потрошаче? Смањењем границе, Нокиа може да повећа величину екрана С8, али да се одржи укупна величина уређаја је у основи непромењена. С8 у стању да се овај дизајн, јер ће користити нову генерацију ОЛЕД (Органиц Лигхт-Емиттинг Диоде) екран, као и виртуелна него физички тастера.

Многи медији су објавили да ће Галаксија С8 имати два модела, односно, конфигурацију 5.8 и 6.2 екран инча, али је укупна величина телефона се не очекује да се повећа. Галаки С8 очекује биће објављен крајем марта.

Ово се обично назива дизајн екрана рама, интелигентне произвођача мобилних телефона у новој нирвану. Важно је напоменути да Самсунг Галаки С7 ивице конфигурација флексибилан површина ОЛЕД екран, повећавају површину екрана, а не резултира повећањем величине телефона.

Самсунг Екран је недавно објавио видео који показује правац развоја самсунг. Иако је овај видео не тачно показује Галаксија С8 дизајн, али открива циљ самсунг.

Форбс је показао, још један вредан пажње појава је да ће Самсунг чине површина екрана ОЛЕД постао стандардни С8 - С7 Едге и Напомена 7 конфигурацију док је закривљен екран, више мејнстрим С7, али није подесите закривљени екран. Извор је рекао, С8 ће површина екрана постаје очигледније тренд закривљен екран ће постати правило, а не изузетак.

Може иПхоне 8 / к прелази Самсунг?

Према истраживању тржишта компаније Гартнер, рекао је да је у четвртом кварталу прошле године, Аппле је смартпхоне продаје преко самсунг. Овај тренд ће се вероватно наставити: према растућем пресуди Аппле-ов удео цена, Волстрит изгледа прилично оптимистичан у вези иПад 8 / Кс.

Није изненађујуће, иПад 8 / к дизајн ће у великој мери зависити од способности Аппле да заврши први ОЛЕД екран телефона. У извештају аналитичар објављен прошле недеље, ОЛЕД екран верзија иПхоне 8 ће конфигурисати 5.8 инча екран, расположиви екран величине 5.15 инча. У извештају је такође поновио да су многе гласине тврде да ће екран иПад 8 заузимају предњи део телефона, али се у извештају је такође истакао да ће знатан део површине екрана се користи за приказ виртуелног дугме ".

Иста студија је известио да ће укупна величина иПхоне 8 буде еквивалентна 4,7 инча иПад 7. Мацруморс објавио чланак рекавши да је то сасвим могуће, јер не постоји друга страна мобилног телефона поред екрану, што значи да је екран користи прави граница дизајн.

Форбс је рекао, поред тога, исти не чуди, гласине да је Аппле планира да покрене конфигурацију ОЛЕД екран мобилног телефона, тако да је иПхоне 8 дисплеј са већим изложбени простор.

Експерт дисплеј технологију Рејмонд Сонеира (Рејмонд Сонеира) недавно ми је рекао, "употреба флексибилни ОЛЕД танке и не ЛЦД екрану, геометријске структуре и величине ће направити јабуке могу врло лако модификовати ОЛЕД верзију екрана иПхоне, укључујући и више од једне врсте облика и величине. na пример, конфигурација ОЛЕД екран иПад 8 величина екрана је еквивалентно са иПхоне 7, који може да направи Плус модели мобилних телефона стандард и смањује висину од 1,4 инча, 0.35 инча ширина смањења, јер може да се користи ОЛЕД екран без дизајн рама, нема потребе да се воле тренутне ЛЦД модела на екрану води око спољашње ивице. "

Лоша страна је да је Аппле готово да нема избора, само да купи ЛГ Дисплеј иПхоне 8 ОЛЕД екран, од 2017. године само Самсунг Дисплеј има на десетине милиона комада високог квалитета способности снабдевања ОЛЕД екраном интелигентног мобилног телефона. Сонеира рекао, тајна Аппле да победи, биће пуна примена софтвера и софтвера, способност да се истражи ОЛЕД екран. "