info@panadisplay.com
Модну ревију у Амстердаму користи холографска пројекција Тецхнологи

Модну ревију у Амстердаму користи холографска пројекција Тецхнологи

Feb 26, 2017

图片 1.пнг

Визуелни креативни Комбинација П? Амбер Јае-Слоотен ватра Виола заједно да створе холографски модну ревију на позив председника Амстердам Модни дизајн институт Петер Лефенринк је, визуелни креативни спој П? Нар Виола амбер Јае-Слоотен удружио са модним дизајнером, Ким Вос, и показују водич у 3Д у техничкој области уметник 3Д уметника Роканне ГАТТ, Нели Лабуд ет ал за модел стварање и на недавно одржаном Амстердам Фасхион Веек показују холографски имагинг tehnologija се састоји од ревије.

 

Користити холографска пројекција технологију Представа је заснована на популаран деветнаестог века Перл Пеи илузије (Пеппер с Гхост) на Амбер Јае Слоотен, из модни дизајн у раној завршетка рачунара 3Д моделирање; Пинар Виола и Ким показати Вос, дизајниран модела Нели Лабуд делује акцију, те је носио на хватање покрета; 3Д уметник Роксана Гатт је одговоран за читавих ефекте емисија анимације. Пре него што је почела представа, Нели Лабуд носио нуде хулахопке, стоји на 45 степени углом од провидног екрана позади, а она му показује нову одећу, све до холографска пројекција технологије "направио", а они лете у ваздуху, је " Хеадлесс одећа до разних представа, то је од пре снимања Нели Сван праве акције

 

图片 2.пнг 

图片 3.пнг 

То је помало као Лади Гага на почетку године на Интел трибуте драме на Давид Бовие у Грамми, кроз који РеалСенсе правом смислу технологије и лице 3Д пројекције технологију, Лејди Гага је завршио серију фантастичне представе у отварање схов променљиве шминке . Н? Емисија амбер Јае-Слоотен ватра Виола заједно, иако не и парада је јака, али ефекат је исти. Поред тога, јер је технологија још увек не може да учини и пројекција кретања и израза беспрекорну прилагођавања у реалном времену, тако да је Лади ГаГа признање или Амстердам Фасхион Веек на холографска пројекција емисије, гледаоци могу да виде очигледно дислоцирање феномен - наравно, ово друго је више непријатно: дислокација модел Нели Сван врата често потопљен у "одећу", или половина тела показује се.

图片 4.пнг 

图片 5.пнг 

Што се тиче одеће појавиле у очима и устима стрип Стиле, користи се тумаче појам "анимизму", Пинар-Виола је рекао: "верујемо да је разлог зашто људи на погрешан начин да се третирају одећу да не осећамо наш живот са овим ставкама и сваког удружења. Ово је уједно и првобитна намера стварања таквог модну ревију, душа одеће који ће бити представљен на визуелни начин, тако да свет треба да се третира као пријатељ, као одеће. Поред тога, виртуелни ревија могу инспирисати друге да уштеди ресурса, време, простор, и штити екосистем. Уз ове емисије, желимо да пренесемо поруку да је ова технологија игра важну улогу у модној индустрији и будућност планете. " У овом тренутку, Пинар-Виола има за ИКЕА Хоме, модни бренд коцхе, Блоомберг Бусинесс Веек и тако дизајн ограниченој серији, илустрације, итд, и за Дазед сајту редовно пише о уметности, дизајна колони.

Костимограф Слоотен рекао: "Ја не желим да радим у стварном животу начин, те одеће у орману може постати стара, можда неки ће се користити за часопис, али то је једини Данас, сви ми имамо виртуелну идентитет. , али је сакривен иза екрана. pa зашто не нека сви виде? ja сам модни дизајнер, ја сам заинтересован у људском телу, а начин на који се облачим. Дакле, то није проблем за мене, да ли је виртуелни тканина, пламен , коса, или друге виртуелне ентитети. Има толико много материјала у виртуелном свету, који могу бити тешко користити у стварном животу, али ће бити мета свету моде ".

图片 6.пнг 

图片 7.пнг 

То је пуно експерименталног природе ревије, иако је дух је за сваку похвалу, али је стварни ефекат је да се његови творци кажу далеко? Од Кате Мосс, Алекандер МцКуеен 2006 духови пројекција схов јесен даме је познат по својој холографска пројекција технологије Мусион Бурберри стварања холографска пројекција модну ревију, желите да користите ВР виртуелни технологију за креирање будућност малопродаје животне средине, многе брендове и предузећа, до сада је холографска пројекција технологија ревија, ослањајући се на овим блиставим технологије тврди да промени модну индустрију да није херојски изјава дневно за два дана, али током целог развоја, чини искуство забаве је далеко боља него што је реформа је неопходна . Уосталом, велика већина од разлога за продају по сваку цену, и на крају купцима, и даље су у самом начин.

 

Од производње, производног тачке гледишта, холографска пројекција технологија може бити корисно за дизајн прелиминарног линка, али узимајући у обзир у реалном времену приказивања 3Д проблема и трошкова, бојим се да је тешко играти практичну улогу . Поред тога, значај тканине за модни дизајн, производња је очигледна, али тешко је у потпуности замењују виртуелне слике. Из ове перспективе, П? Амбер Јае-Слоотен ватра Виола заједно холографска пројекција емисија, може се рећи само да поново буде у моди о коришћењу технологије - или још боље, покушајте поново.