info@panadisplay.com
5.8 ин иПхоне Закривљени екран Екпосед

5.8 ин иПхоне Закривљени екран Екпосед

Mar 22, 2017

755349602ецб098б1ц73ц2е8ц668б71б.јпг

Према страним медијима (Мацруморс) пријавио, више извора информисани су 5.8 инча иПад ће користити без граница ОЛЕД екран, екран благо закривљена око ивице, површину слоја 2.5Д стакла поклопца.

Јуче, извештај, рекао је хигх-енд иПхоне ће бити опремљен са закривљеним екраном, али је степен кривине на екрану или не, као Галаки С7 Едге тако претеране. Мацруморс иПад потврдио је дизајн заобљеног екрана се само благо савијена на 2.5Д стакла ивици, и најосновнији задржати раван екран.

Речено је да ће благо заобљене ивице да иПад више у моди, али и да је нови дизајн неће дати никакве нове важне функције. Мулти област додир на ивици екрана може да подржи богатији гест, као што су хоризонталне контролног центра.

КГИ аналитичар хартија од вредности Гуо Мингцхи и Кина драмекцханге (ТрендФорце) Такође се очекује да ће Аппле у посебној верзији иПхоне користећи 2.5Д стакла покрива целу предњу плочу. Јабука од 2014 иПхоне 6 се користи на водећи модел дизајна 2.5Д екрана.

Гуо Мингцхи рекао, ограничена на производних капацитета и анти перформансе јесен, Аппле је мало вероватно да ће користити 3Д Фулл Сурфаце Десигн ове године.

2б1064д5682382ф351а995ад5б68ф533.јпг

Аппле је почео да тестира нови иПхоне прототип, који укључује и закривљену верзију екрана. Вијест из ланца снабдевања Аппле користи само испред екрана је веома равна, благо закривљена ивица.

Предност граница дизајна је да екран за финансије за максимално, тако да иПхоне 7 величина тела такође може да прими толико велики иПад 7 Плус екран, који ће бити један рука мобилни телефон је лак за коришћење и преносивост су да се побољша ниво. Поред тога, у односу на тренутну употребу иПад ЛЦД екран, ОЛЕД екран такође има своје јединствене предности.

Аналитичари, укључујући и Гуо Мингцхи, помислио након ширења екрана, Аппле може отказати позитивна ентитета Хоме тастер. 5.8 инчни екран се заправо користи за приказивање садржаја величине 5,2 инча, остатак ивице може да се користи за приказ виртуелног дугме.