info@panadisplay.com
3Д закривљена стакла тржишту ће Гров суштински 2017

3Д закривљена стакла тржишту ће Гров суштински 2017

Mar 10, 2017

АМОЛЕД екран технологија напредује, који ће обезбедити најбоље могућности за 3Д стакла тржишту поклопац апликација. Флексибилан екран са закривљеним стаклом, биће истиче мобилних телефона, носиве, паметне уређаје, паметне потрошачке електронике и других 3Ц производа у будућности. Пошто ЛГ Галаки3Д мобилни телефон са закривљеним екраном почели да продају на тржишту, чини тржиште 3Д површина стаклени поклопац који се активирати у сваком тренутку, ГАЛАКСИС6Едге продаје је жестока, обим продаје је више од око 20 милијарди у року од 10 месеци, у јакој тржишној одговор , домаћи брендови су покренули 3Д мобилни телефон у 2016., са поклопцем стакла, 3Д модели стаклени поклопац предње показао експлозивни раст до 10 неколицина. Овај тренд је у кораку напретку по корак.

1489108707853032014.јпг

Осим за Самсунг, Хуавеи, виво, ОППО, просо, Јин и друге више и више модела марке користе 3Д стаклени поклопац; неки истраживачи верују да ће релевантни опрема за прераду произведен од 3Д обраду стакла и подстицање потражње на тржишту бити више од стотину милијарди јуана скала.

2017 испорука паметних телефона, Дигитимес се очекује: 27.6% ће користити АМОЛЕД екран, близу 30%. И у наредне три године, проценат се очекује да порасте на 50%.

Истовремено, Дигитимес известио да ће Самсунг Дисплеј корпорација настављају да доминирају глобалне залихе АМОЛЕД панела у 2017., АМОЛЕД екран интелигентне испоруке мобилних телефона је 350 милиона потпуно, већина људи користи АМОЛЕД екран.

Кинески локални произвођачи, ОППО и Виво АМОЛЕД екран смарт картон 20% удела. 2016 тржиште мобилне телефоније у Кини у продаји постигнут 1516 модела, укључујући моделе опремљене АМОЛЕД екран има 206 модела, што чини више од 13,6%. Самсунг, виво Ђин, ОППО у продаји броја модела опремљених АМОЛЕД екран, рангиран у топ четири, број Самсунг је до 48.

На МВЦ изложби, показујући своју Пегаз АМОЛЕД панела најновијих узорака, у основи, укључујући све категорије екрана АМОЛЕД, флексибилне екране, употребе мобилних телефона на екрану 1080п, окренут захтеве 2К екрана ВР високих перформанси, да би се задовољиле потребе за ношење уређаји као што су кружни екран мале величине.

Емисија је такође открио да произвођачи Пегасус добили наређење, мај ће бити опремљен са 5,5 инча 1080ПАМОЛЕД екран Пегасус производа, као и 2К екрану у другој половини године ће бити пуштена у производњу, капацитет производње може да достигне 800К месечни до 900к блок .

Бое је 6 генерација АМОЛЕД флексибилне производне линије у АМОЛЕД производној линији Цхенгду је, очекује се да ће постићи масовну производњу у 2019. Шангају и Хуи је такође почела шеста генерација АМОЛЕД производњу плоча постројења, производња је почела у јануару 2019. Самсунгов доминацију над ситуацијом ће бити свеобухватна промена у две или три године.

С обзиром на недостатке металне задњег поклопца, лако се нуле, цена није ниска, 3Д стакло задњу маску постепено заменити метал назад поклопац, то је вредно гледања и радујемо. Ако иПхоне8 користи 3Д хиперболоид екран, додатно ће потврдити тренд на тржишту. Епидемија је сигурно да ће. Брокерске аналитичари верују да: наредне три или четири године, смарт телефон 3Д стакло поклопац потражња ће бити више од 1,1 милијарди филмова, употреба дизајна двострано стакло у, тада потражња ће достићи 2,1 милијарду. Иако је превише оптимистичан, али на тржишту капитала, као и трендовима актуелним технолошким, ово огромно тржиште потражње, мобилних телефона марки, произвођача опреме, произвођачи сродних материјала су веома забринути.

Боурне оптика би требало да буде на челу 3Д стакла покривају Кини тржишту. Боурн Е написао: "Ан четврти оптички закривљена стакла 3Д рука почела да се развија на производњу из Самсунг Галаки, ради са Боурне оптичким заједничког истраживања и развоја и производње, Борн је и даље једини оптички стакла добављачи ЛГ Галаки3Д у Кини, 3Д стакло примена фази Самсунг Цорп глобални мобилни телефон 3Д чине више од 90% укупног примене закривљеног стакла сат ".

3Д закривљена стакла Поклопац стопа је тренутно само 5% од целокупне мобилног телефона цовер тржишту, уз производни капацитет од 3Д стакла са ОЛЕД екрану. Истовремено, релевантан принос за производњу опреме и процес треба додатно побољшати, тржиште очекује се да напредак у производним капацитетом од АМОЛЕД да задовољи тренутне захтеве тржишта и трендове. У овом тренутку, произвођачи мобилних телефона који користе АМОЛЕД екран до 14 брендова, као и са светских и домаћих брендова. Поред ХУАВЕИ, Самсунг, просо, ЗТЕ, ОППОВИВО, Меизу, доов, Нубиан, а плус; са произвођачима ТИАНМА производњом АМОЛЕД екран, анализа тржишта пенетрације прогнозе 3Д стакла у 2018. достићи 40% или ће постати стварност.