info@panadisplay.com
32 инчни ЛЦД панел није оптимиста? Шта ће бое и других домаћих предузећа фокусирати у овој години?

32 инчни ЛЦД панел није оптимиста? Шта ће бое и других домаћих предузећа фокусирати у овој години?

Mar 20, 2017

Иако маинстреам величине глобалне панела, од 32 инча до веће величине, али 32 инча је и даље величина мејнстрим, ИХС је истакао да ће Кина копна веће постројење у великој мери смањити пропотион за ЛЦД телевизор панела пошиљки 32 инча.

ИХС Статистика показује, 2015, 2016, фабрика телевизија судско веће за Бое су схиппед 35,3 милиона, 43,9 милиона, а постао трећи највећих добављача ЛЦД панел на свету у 2016. години, након Јужна Кореја ЛГ произвођача дисплеј панела (ЛГ Дисплаи), Самсунг екран. Међутим, 2017. године је Бое жели да се фокусира на великом ЛЦД екрану величине, не само њихове пошиљке.

ИХС је нагласио да би се смањила зависност од ЛЦД ТВ панелу 32 инча, кинеска копно веће постројење у 2017. ће бити циљ 32 инча панелу испоруке је пао на $ 44 милиона долара, у поређењу са наглог пада броја 51 милиона 2016.

Према најновијем извештају ИХС Маркит пошиљке, у јануару ове године, фабрика копно веће Кина укључујући Бое, Хуаксинг Снага, Панда, ЛЦД ТВ пошиљке панел чине глобалне испоруке ЛЦД панел од 33,2%, нешто мањи од 36,4% фабрика Кореје, али знатно испред Тајван фабрике 27,6%.

Према томе, нема сумње да је Кина је постала једна од светских најважнији снабдевач ЛЦД ТВ панела. Одговарајуће стратегије ће такође имати значајан утицај на понуде и потражње на глобалном ЛЦД панела.

Позивајући се на 2015, 2016, истраживање је показало да, у односу на дистрибуцију ТВ-панел пошиљке величине глобалне ЛЦД, земљиште биљка зависност од 32 инча је и даље веома очигледан. Посебно, већи од 32 инча ТВ-плоча, фабрика земљиште пошиљке чине знатно нижи.

ИХС верује да је кинеска фабрика копно панел има пуно нових капацитета, земљишни ресурси су све више и више богати, очекују да активно прилагоди своју стратегију како би рачун за стопу пошиљки у 2017, у ширењу града, припремити за даљи развој у будућности.