info@panadisplay.com
2017 панел Раст ЖК Словед, производња ОЛЕД Маи Соар

2017 панел Раст ЖК Словед, производња ОЛЕД Маи Соар

Mar 15, 2017

У протеклој 2016. кинеска ЛЦД екран производни капацитет стално шири да се уздигне, али са целом тржишту екрана почели да нагињу, како би ОЛЕД, потражња ЖК тржиште почиње да се успори, са подацима, у првом кварталу 2016. године снабдевања панел за више од 20% од стварне потражње, озбиљан вишак понуде проблем панела.

Усходни панел одлука у другој половини 2016. године, због притиска инвентара и раста тржишта у будућности, почео да свесно смање капацитет производње ЛЦД панела или чак искључити неку производњу, понуде и потражње у ЛЦД панел почињу да се успостави равнотежа, према ауторитету велике продукције величина ЛЦД панела у 2017. се очекује годишњу стопу раста од само 3,9%, ће бити веома конзервативни раст продуктивности током година за годину дана.

Ова година ће бити са течним кристалима веће снаге да прекраја годину, иако је укупан износ у спор, али од 2016. године, кинески панела произвођачи настављају капацитет за проширење, који је заузео другу светске испоруке више од Тајвана, панел одлука да смањи производњу ЛЦД својству Јужној Кореји, Кини ЛЦД панел пошиљке ове године се очекује да постане свет.

Ова година ће бити модулација тачка на тржишту ОЛЕД

КЛЕР као моћне технологије екрана у будућности је сада препозната као наследник ЛЦД, перформансе приказа и физичких особина су пуни преко ЛЦД, у распореду ОЛЕД панел одлука сада, као ће Аппле носити на новом иПад ОЛЕД екран тако велики налози , постаће раст светски ОЛЕД-тржиште ове године важна прекретница.

Корејски фабрика плоча у годинама пре него што у ствари су почеле да активно прилагодити линију производа за колокацији, одржавају тесне ЛЦД екран производну линију у исто време побољшање капацитета ОЛЕД панел, морам да кажем да је ово корак у трансформацији на корејских произвођача имају техничко знање и је добро видети на дуге стазе. Али верујем да уз подршку адекватно финансирање и технологије, домаћи панел одлука о развоју ОЛЕД висине могу брзо пратити.

Екран ОЛЕД углавном користи у малим уређајима као што су мобилни телефон, онда је глобални капацитет ОЛЕД екран већи, верују у предност домаћих продаваца ће преузети водећу улогу у ОЛЕД екран велике количине ОЛЕД на тржиште, али почетној фази чврсто стање снабдевања је неизбежно, јер раст капацитета, верују да будућност битка ОЛЕД панела ће бити интензивнији.