info@panadisplay.com
Рад и складиштење мере за ЛЦД модула

Рад и складиштење мере за ЛЦД модула

Mar 22, 2017

Оператион мере:

  1. Поларизатор на површини ЛЦД модул је мекан, а лако је нуле, тако да морамо бити опрезни да раде.

  2. Ако је ЛЦД екран инсталиран на путу бушења, морамо обратити пажњу да не буду у стању да буде деформисана, ако деформисан, вероватно је да ће утицати на њену употребу.

  3. У инсталације ЛЦД модула, не на силу вуче или савијати И / О олово и позадинског вођство. Додирните модул ТАБ ЛЦД може довести до абнормалне дисплеј ЛЦД екран, не дирај ТАБ.

  4. Ако је екран оштећен, треба обратити пажњу: не дозволите одлив течног кристала на кожу или одећу, ако наиђете на правовремено чишћење.

  5. Екран је направљен од стакла, не односе на механички утицај, као што су: пад са висине, итд ..

  6. Не силите на површини екрана, могу да оштете конфигурацију унутар екрана.

  7. Ако је напајање одсећи, не улазе сигнал. Да би се спречило статички оштећење делова, за одржавање доброг радног окружења. Избегавајте отварање, будите опрезни са радом топлоте за заптивање папира.

  8. Постоје мрље на површини екрана, користите меку суву крпу да га обришем, ако не може обрисати, са мало алкохола, као што је брисање. Не можете да користите неки од забрањених детерџената.

Стораге мере:

Када чување ЛЦД модула, покушајте да избегнете директно излагање сунчевој светлости или флуоресцентно светло. ЛЦД модул се смешта у посебне антистатичким кеси и чувана на собној температури и константне влажности.