info@panadisplay.com
АЦЦ са ВИГГЛЕ стереоскопију технологију 3Д гледање без 3Д наочара

АЦЦ са ВИГГЛЕ стереоскопију технологију 3Д гледање без 3Д наочара

Mar 23, 2017

Предност Виггле стереоскопију

Хигх куалити мрдање стереоскопију 3Д приказ ефекат. РСПТ-Мц технологија користи полупроводника литографија технологију, тачност грешке се контролише испод микрона. Бацклигхт користи тотална рефлексија саставни шупљина структуру, флукс конзервација да се смањи губитак сјаја.

Имплементација уређаја може бити савршено компатибилна са различитим контролним додир решења, без жртвовања квалитета 3Д слике се могу лако уклонити под претпоставком од Мооре.

8.јпг

1.јпг

4.јпг

5.јпг

9.јпг

Тренутно је мрдање стереоскопију технологија није популаран, али је релевантна технологија матуринг.Ин многе 3Д системе, мрдање стереоскопију мејнстрим технологија су: цилиндрични тип објектив; тачка извор технологија; мулти-лаиер дисплаи; четири слабовидих гратинг.Тхе мрдај стереоскопију технологије у најпопуларнијим произвођача је цилиндрични објектив решетку типа и визуелно импаиред.Алсо познат као слепе и слабовиде решетка пресече решетка тип. Основни принцип је употреба принципа рупице за снимање, кроз решетку оклузије технологију за постизање тродимензионалне сликање. На површини сета екрана под називом "вертикални ограда у облику оптички решетку на слабовидих баријере" да контролише правац светлости, пусти леви и десни очи добили различите слике за генерисање паралакса стереоскопске дисплеј ефекат, иако ова технологија има предности једноставне производње, лако је схватити, али због великог губитка осветљености изазване штету ниске ресолутион.Тхерефоре, особе са оштећеним видом решетка предност је компатибилан са постојећим ЛЦД ЛЦД технологији, лакоће управљања у производњи и трошкова. Недостатак је да је осветљеност екрана ниска, а резолуција ће бити обрнуто пропорционална повећања екрана слике у исто време.

Лигхт баријера 3Д технологија је такође познат као паралаксе баријере или паралаксе баријера гате технологији, принципима и поларизација 3Д је више сличан, је Европска оштар лабораторијске инжењерима више од десет година истраживања успеха. Лигхт баријера 3Д производи компатибилне са постојећим ЛЦД ЛЦД технологији, тако да у предности у производњи и трошкова, али је употреба ове технологије, резолуција слике и осветљење ће се смањити.

Поступак Реализација светлосног баријере 3Д технологије је коришћење прекидач ЛЦД екран поларизујући филма и полимера слој течног кристала, користећи слој течног кристала и поларизациони филма да произведе низ вертикалне линије од 90 степени.