info@panadisplay.com
Техничким ограничењима и проблемима са којима се суочавају Кина ЛЕД екрана

Техничким ограничењима и проблемима са којима се суочавају Кина ЛЕД екрана

Jan 17, 2017

ЛЕД екрани је сада напредније приказа, али такође домаће технологије Интернатионал је велики технологија и данас разговарати о техничким ограничењима и проблемима са којима се суочава домаћа ЛЕД екрана.

Као прво, високо запали ефикасност
Које предводе електронске компоненте за приказивање светло индикатора од ефеката за штедњу енергије може се рећи да буде важно, у представи, Кини тек треба јачати у оптички ефикасности, да би се постигла висока ефикасност блистава, у ланцу индустрије, да решавају техничке проблеме, а како се може постићи висока ефикасност блистава? Овај чланак ће се боре да епитаxy "," чип "," пакет "," лампе итд неколико техничких проблема за ресавање.
1 . екстерни квантне ефикасности и побољшање унутрашње квантна ефикасност.
2 . ефикасност амбалаже и смањите температуру спајања.
3 . да побољшате ефикасност лагано вађење.

Други , као друго од плана визуелизације широк спектар боја
Водио електронске компоненте за приказивање квалитета пуно сјај и боју, укључујући топлина боје, приказивањем боја, боја тачности и природност, боја, сјај и боју препознавање, визуелни удобност и тако даље. Смо само разговарали о овде да реши проблем топлина боје и приказивањем боја. Прављење боја које предводе приказа светло ће изгубити више светло, тако да се побринем за ова два фактора у дизајну. Наравно да бисте побољшали боја РГБ три боја комбинације такође сматра се да би се остварио. Ево имам три метода:
1 . Ахмед докхи боја пхоспхорс.
2 . РГБ комбинацију чипова.
3 . фосфор и помфрит.

На треће, опет из висока поузданост
Укључују отказивање стопе, очекивано трајање живота и других показатеља. Међутим , постоје различите компетенцијама и описане у апликацији. Висока поузданост се односи на производ под прописаним условима, као и у оквиру наведеног времена, способност за извршавање функција. Које предводе категорија тамо су озбиљне грешке и параметри пропуста. Али вредност живота је знак поузданости: обично се односи на статистичке Просечни, за многе од његових компоненти и предводе живот овог уређаја је да користе овај опис средства. Али, постоје и фактори који утичу на поузданост производа које предводе електронске компоненте за приказивање цхип производње, паковања, термална отпорност, термални, итд. Кад смо код тога, надам се да предузећа у имплементацији потпуну контролу квалитета које предводе приказ производа на основу два услова:
1 . смањење стопе неуспеха.
2 . проширени хабање и нестанка времена.

4 године, и на крају у ниже трошкове
У овом тренутку, многи потрошачи купити водио приказа у свако доба мисао цена је била превисока, толико које предводе приказа произвођача такође су одговарајуће мере, изван масовну производњу, да смањите трошкове, углавном из техничке мере за смањење трошкова, начина. Углавном у проширење чип пакет управљачког програма, врели сливник, као што су нижи трошкови, како би се суштински не решава трошак које предводе приказ производа. Разговарамо о од следеће четири аспекти:
1 . продужење чип везу коштати смањење методе.
2 . пакет повезује методе за смањење трошкова.
3 . лампа везу коштати смањење методе.
4 . остале смањења трошкова