info@panadisplay.com
Рефлцтиве, Трансмиссиве, Трансфлцтиве поларизатор технологија и њихов однос према позадинским осветљењем

Рефлцтиве, Трансмиссиве, Трансфлцтиве поларизатор технологија и њихов однос према позадинским осветљењем

Apr 12, 2017


РЕФЛЕЦТИВЕ ПОЛАРИЗЕР

Трансфлецтиве екрани имају задњи поларизер која укључује прозрачну материјал који одражава део амбијенталног светла, а такође преноси позадинско осветљење. Као што само име говори, то је компромис између Трансмиссиве и сходно томе режиму гледања. Користи се у размишљање, то није тако светао и има нижи контраст од размишља тип ЛЦД, али може бити осветљен за коришћење у условима слабог осветљења. Ово поларизатор је најбољи избор за екран који се може користити у свим условима осветљења са позадинским осветљењем.

ТРАНСМИССИВЕ ПОЛАРИЗЕР

Трансмиссиве екрани имају јасну поларизер на предњој и задњој страни. На дисплеју зависи од тога на светлост која долази кроз са задње стране екрана према посматрачу у циљу да се види. Већина, али не сви трансмисивне екрани су негативна слика, а понекад додати обојене филтере у различитим областима екрана да осветли различите аннунциаторс. Још један пример са преношењем екрана поларизер ће бити транспарентан прозор, где можете да видите сегменти наметнути преко линије визије кроз прозор дисплеја (ово подразумева довољан извор амбијенталног осветљења постоји на обе стране прозора).

transflective ПОЛАРИЗЕР

Рефлектујуће екрани имају нејасни задњег поларизер који укључује дифузну рефлектор, као што брушеног алуминијума. Овај слој одражава поларизована амбијенталног светла који је ушао у предњи део екрана уназад кроз ЛЦД ћелију. Рефлектујуће приказује захтевају амбијенталног светла да се види. Они показују висок сјај, одличан контраст и широк угао гледања. Посебно су погодне за примену у батерије опреме где адекватан ниво светлости је увек на располагању. Рефлектујуће ЛЦД да не може бити осветљен, међутим, могу бити предњи упалио у неким апликацијама.